A keresett címke: Női foci

2019. március 29.

A négy tavaszi forduló során nem talált legyőzőre az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a 21. forduló zárómérkőzésén a Ménfőcsanak ESK vendégeként lép pályára március 31-én, 18 órától.

(tovább…)

2019. március 28.

Elkezdődött a pontvadászat a Pest megyei női háromnegyedpályás labdarúgó bajnokság felsőházában. Az Érdi VSE az első fordulóban rögtön a térségi rivális Tárnok BKSK-t látta vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2018. október 3.

Két döntetlen után megszerezte első győzelmét az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának negyedik körében a Metis NFC II vendégeként győzött 2–1-re.

(tovább…)

2018. szeptember 19.

Első meccsén idegenben 4–2-es győzelmet aratott a Csákvári TK otthonában az Érdi VSE U16-os lány együttese a ¾ pályás első osztály északnyugati csoportjának nyitókörében.

(tovább…)

2018. szeptember 19.

Hiába dolgozott ki rengeteg helyzetet és „borította fel” a pályát az Érdi VSE felnőtt női csapata a Kelen SC ellen, csak egy 1–1-es döntetlent játszott a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának második fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 11.

Ugyan háromszor is vezetett, mégis egy ponttal távozott Tárnokról az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás női bajnokság délnyugati csoportjának nyitókörében.

(tovább…)

2018. június 19.

Első idényében rögtön az első osztályban mérette meg magát az Érdi VSE U16-os lány csapata, amelynek létszámban és játékban is jelentős fejlődésre volt szüksége a szezont megelőzően. Ifjabb Novák Ferencet kérdeztük.

(tovább…)

2018. június 13.

Az Érdi VSE csapatai közül utolsóként a felnőtt női együttes volt még versenyben, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó fordulójában, Piliscsabán kapott ki 3–1-re.

(tovább…)

2018. május 9.

Hazai pályán kapott ki 8–0-ra az Érdi VSE felnőtt női csapata a listavezető Környe SE-től a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

(tovább…)