A keresett címke: NB III

2020. július 11.

Hamar megszereztük a vezetést, de 1-0 után relatív hosszú gólcsend következett. A félidei négygólos előnyét a második félidőben tizenháromra növelte az NB III-as Érdi VSE, amely a megyei első osztályú Kerekegyházi SE-t győzte le.

(tovább…)

2020. július 8.

Az NB I-be feljutó Budafoki MTE-től egy évre kölcsönbe érkezik az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatához a 18 éves támadó középpályás, Farkas Bálint, aki Limperger Zsolték ötödik nyári szerzeménye.

(tovább…)

2020. július 6.

Mint beszámoltunk róla, Fürjes Ádám és Földesi Dominik, valamint a másodszor visszatérő Honti Attila is az Érdi VSE-t erősíti a 2020/21-es bajnoki szezonban. A két új és az egy régi-új játékosunkkal készítettünk mini-interjút.

(tovább…)

2020. június 29.

Durso Giuliano, Gál Szabolcs, Gera Dávid, Májer Gergő, Melczer Vilmos, Mojzer György és Pál Szabolcs is távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, melynek megvan az első új szerzeménye, az FC Dabastól érkező Fradi-nevelés, Popov Patrik személyében.

(tovább…)

2020. május 27.

2019 decemberében az önkormányzat elfogadta az Érd Városi Sportegyesület 2020-as évre vonatkozó költségvetését, ám a járvány miatt a klub költségei is megváltoztak, ezért a vezetőség úgy döntött, 12 millió forintot felajánl az önkormányzatnak a járvány elleni védekezésre. A döntésről és annak részleteiről Szűcs Gábor alpolgármester és Novák Ferenc az Érdi VSE ügyvezető elnöke adott tájékoztatást.

(tovább…)

2020. május 5.

Az Érd Városi Sportegyesület vezetősége az alábbi tájékoztatást adja a bajnokság lezárásával és a feljutással kapcsolatban

(tovább…)

2020. április 2.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgója is segít a nehéz helyzetben lévőkön, ezért április elsejétől az egyesület csapatbuszával minden hétköznap két játékos segít a csomagok házhoz szállításában.

(tovább…)

2020. március 16.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) is úgy határozott, az utánpótlásbajnokságok után a felnőtt pontvadászatokat is felfüggeszti, ennek értelmében már a március 22-i, Ménfőcsanak elleni idegenbeli bajnokin – és onnantól visszavonásig – nem lép pályára az Érdi VSE NB III-as együttese sem.

(tovább…)

2020. március 14.

A zárt kapu ellenére a kerítésen kívülről szépszámú nézősereg buzdította az Érdi VSE-t, amely első tavaszi hazai bajnokiján 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC második csapatától az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 13.

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében március 14-én, 14.30-kor zárt kapuk mögött kerül sor az Érdi VSE MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésére a bajnokság 19. fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

(tovább…)