A keresett címke: NB III

2020. szeptember 10.

Elhalasztják a szeptember 13-ra kiírt THSE-Szabadkikötő–Érdi VSE NB III-as bajnokit a Nyugati csoport tizedik fordulójában, miután nemrég a csepelieknél koronavírus-fertőzöttet találtak.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Kiegyenlített, izgalmas mérkőzésen szerezte meg hetedik sikerét és őrizte meg veretlenségét az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában, hazai pályán győzte le 2-1-re a Pápai Perutz FC-t.

(tovább…)

2020. szeptember 8.

Már a kilencedik fordulóra kerül sor az NB III Nyugati csoportjában, szeptember 9-én, 16.30-tól, amikor a még mindig veretlen Érdi VSE a Pápai Perutz FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. szeptember 5.

Koós Gábor révén korán vezetést szerzett az Érdi VSE a Ménfőcsanak vendégeként az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik körében, de a két tizenegyest hibázó hazaiak a hajrában megtörték az érdiek kapott gól nélküli szériáját és 1-1-es döntetlenre mentették a találkozót.

(tovább…)

2020. szeptember 4.

A bajnoki rajtnál beragadó, de az elmúlt két fordulóban magára találó Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 5-én, 16.30-tól a még veretlen Érdi VSE.

(tovább…)

2020. augusztus 30.

A nemzeti bajnokságokban szereplő csapatok közül egyedüliként áll kapott gól nélkül az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának hetedik körében Kollega Krisztián duplájával győzte le 2-0-ra a Bicskei TC-t az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. augusztus 28.

Augusztus 30-án, 17.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen fogadja a még veretlen és második helyen álló Érdi VSE a hatodik helyezett Bicskei TC-t az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2020. augusztus 26.

Őrzi veretlenségét az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a hatodik fordulóban sem kapott gólt az FC Nagykanizsa vendégeként, miközben egy öngóllal és Varga Tamás találatával kétszer is betalált, így 2-0-ra győzött.

(tovább…)

2020. augusztus 25.

Öt forduló elteltével még mindig őrzi veretlenségét és kapuját a góltól az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának hatodik körében, augusztus 26-án, 17.30-tól az FC Nagykanizsa vendégeként lép pályára. A mérkőzést a tervek szerint a Zalasport Portál YouTube-csatornáján élőben közvetítik.

(tovább…)

2020. augusztus 23.

Ötödik bajnoki mérkőzésén is megőrizte kapuját a kapott góltól, s mivel Popov Patrik és Honti Attila is betalált, így 2-0-ra megnyerte a Mol Fehérvár FC II elleni hazai meccsét az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában.

(tovább…)