A keresett címke: NB III

2020. április 2.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgója is segít a nehéz helyzetben lévőkön, ezért április elsejétől az egyesület csapatbuszával minden hétköznap két játékos segít a csomagok házhoz szállításában.

(tovább…)

2020. március 16.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) is úgy határozott, az utánpótlásbajnokságok után a felnőtt pontvadászatokat is felfüggeszti, ennek értelmében már a március 22-i, Ménfőcsanak elleni idegenbeli bajnokin – és onnantól visszavonásig – nem lép pályára az Érdi VSE NB III-as együttese sem.

(tovább…)

2020. március 14.

A zárt kapu ellenére a kerítésen kívülről szépszámú nézősereg buzdította az Érdi VSE-t, amely első tavaszi hazai bajnokiján 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC második csapatától az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 13.

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében március 14-én, 14.30-kor zárt kapuk mögött kerül sor az Érdi VSE MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésére a bajnokság 19. fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

(tovább…)

2020. március 12.

Mint ismert, a magyar kormány rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett, amely miatt a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltják, így március 14-én, 14.30-tól az Érdi VSE–MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésünkre zárt kapuk mögött kerül sor. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

(tovább…)

2020. március 8.

Gólhátrányból hamar felállva, emberelőnyét kihasználva győzött 2–1-re a Pápai Perutz FC vendégeként a listavezető Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 6.

Hosszú, de sérülések miatt nem zökkenőmentes időszak után március 8-án, 14.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az NB III Nyugati csoportját négypontos előnnyel vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. március 1.

Nehéz első, de jó második félidei játékot mutatott a Pécsi MFC elleni téli utolsó edzőmeccsén az Érdi VSE, amely a Pápa elleni tavaszi bajnoki rajt előtt 1–1-es döntetlenre végzett a Közép csoport éllovasának otthonában.

(tovább…)

2020. február 22.

2–2-es döntetlent játszott az NB III Közép csoportjának ötödik helyén álló Dunaújváros PASE vendégeként Pálhalmán a Nyugati csoportot vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. február 20.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 22-én, 11 órára tervezett Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzésünkre a pálhalmi focipályán kerül sor.

(tovább…)