A keresett címke: Magyar Kupa

2018. szeptember 28.

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában megtartották a Magyar Kupa hetedik körének sorsolását. Az MK legjobb 64 csapata között az Érdi VSE a BSS Monori SE-vel találkozik.

(tovább…)

2018. szeptember 22.

Pallagi Botond második félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert a BVSC-Zugló vendégeként a Magyar Kupa főtábláján, így Limperger Zsolt alakulata továbbjutott a legjobb 64 csapat közé.

(tovább…)

2018. szeptember 21.

A Budapesti II. osztályban éllovas BVSC-Zugló ellen kezdi meg szereplését a Magyar Kupa főtábláján az Érdi VSE. A legjobb 64 közé jutásért rendezett párharc egy mérkőzésen dől el.

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Az Érdi VSE nyolc együttese lép pályára a héten. Felnőtt NB III-as együttesünk a Magyar Kupa főtábláján a budapesti másodosztályú BVSC-Zugló ellen lép pályára a Szőnyi úton.

(tovább…)

2018. szeptember 12.

Megtörtént az egyeztetés a felek között! A labdarúgó Magyar Kupa főtábláján, a legjobb 128 együttes között szeptember 22-én, 18 órakor játszunk a budapesti másodosztályban szereplő BVSC-Zuglóval, idegenben!

(tovább…)

2018. szeptember 4.

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Magyar Kupa főtábláján, a legjobb 128 csapat között csatlakozott a sorozat küzdelmeibe a többi NB-s csapattal együtt. Limperger Zsolt alakulata szeptember 22-én, szombaton vagy 23-án, vasárnap a budapesti másodosztályban szereplő BVSC-vel kezd.

(tovább…)

2017. november 29.

A Zala megyei első osztályú FC Nagykanizsa vendégeként lépett pályára a Magyar Kupa legjobb 32 csapata között az Érdi VSE. A vendégek a második félidőben két góllal is vezettek, de a házigazda néhány perc alatt három pontrúgásból fordított.

(tovább…)

2017. november 29.

 

Köszöntjük olvasóinkat az UFC Nagykanizsa–Érdi VSE mérkőzésen a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában, a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett mérkőzésen. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Cikkünk folyamatosan frissül!

(tovább…)

2017. november 28.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as labdarúgócsapata a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában, november 29-én, 12 órakor a Zala megyei első osztályú FC Nagykanizsa otthonában zárja le az őszi idényt.

(tovább…)

2017. október 25.

Október 24-én és 25-én lejátszották a labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójának mérkőzéseit. A legjobb 32 közé jutott az Érdi VSE NB III-as együttese, amely a Fejér megyei elsőosztályú Ercsi Kinizsit győzte le idegenben, 6–0-ra, a szerda esti sorsoláson az Érdi VSE a Zala megyei első osztályú Nagykanizsát kapta ellenfélnek!

(tovább…)