A keresett címke: Iváncsa KSE

2019. november 26.

A vereség ellenére nagyot küzdött az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U15-ös csapata, amely jól kezdett, de a hazaiak első góljuk után felbátorodtak és végül hatgólos győzelmet arattak.

(tovább…)

2019. november 26.

Nikolics Balázs fejesével került előnybe az Iváncsa KSE otthonában az Érdi VSE U14-es együttese, Serfőző Milán csapata azonban hiába szerzett vezetést, a szünetre már hazai előnnyel érkeztek a felek, végül a házigazda az eredményt sikeresen megtartva győzött 2–1-re.

(tovább…)

2019. október 22.

Hazai pályán szenvedett nagyarányú vereséget az Ikarus-Maroshegytől az Érdi VSE U15-ös csapata, amely 13–0-ra kapott ki a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2019. október 22.

5–1-re kapott ki az Érdi VSE U17-es együttese Iváncsán a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2019. október 22.

Három szögletből kapott góllal szenvedett vereséget az Érdi VSE U19-es együttese, amely az Iváncsa vendégeként lépett pályára a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2019. május 21.

Hiába dominált az Iváncsa KSE vendégeként, nem tudta győzelemmel zárni a bajnokságot az Érdi VSE U19-es együttese, amely 3–2-es vereséget szenvedve fejezte be a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportját.

(tovább…)

2019. május 13.

Jó iramú, sok helyzettel tarkított meccset játszott Iváncsán az Érdi VSE U15-ös együttese, amely sokat tett a minél szorosabb eredmény eléréséért, ám a hazaiak kihasználták az érdiek kitámadását.

(tovább…)

2019. május 13.

Vereséget szenvedett az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 25. fordulójában.

(tovább…)

2018. november 21.

Mezőnyben egyenrangú ellenfele volt az Érdi VSE U17-es csapata az Iváncsa KSE-nek, a házigazda mégsem tudott pontot szerezni, miután 3–1-es vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2018. november 19.

Hiába szerezte meg már a második percben a vezetést Bálint Ábel révén az Érdi VSE U19-es csapata az Iváncsa ellen, a folytatásban az érdiek „csak” hat (!) kapufáig és számos ziccerig jutottak, míg a vendégek négyszer is eredményesek voltak, így Habos Gábor csapata győzelmi esélyt szalasztott el a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának, 13. őszi utolsó körében.

(tovább…)