A keresett címke: Ikarus Maroshegy

2020. szeptember 23.

A regionális bajnokság középnyugati csoportjának második fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolta az Ikarus-Maroshegy ellen az Érdi VSE U19-es együttese, amely Kovács Áron duplájával és Domján Bence góljával győzött hazai pályán 3–2-re.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Sokat javult a nyitómérkőzés óta az Érdi VSE U14-es együttese, amelynek edzője, Csiszár Zoltán, az Ikarus-Maroshegy ellen elszenvedett 7–3-as vereség ellenére is elégedett volt csapata teljesítményével.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Kiegyenlített első harminc perc után nem tudott élni helyzeteivel az Érdi VSE U17-es csapata az Ikarus-Maroshegy ellen. A vendég Fejér megyeiek vezető góljuk megszerzése után beindultak és nagyarányú győzelmet arattak.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Nem indult rosszul az Érdi VSE U15-ös csapatának Ikarus-Maroshegy elleni vendégjátéka, de a hazaiak az érdiek hibáit kihasználva 4–0-ra megnyerték a regionális bajnokság középnyugati csoportjának második fordulójában rendezett mérkőzést.

(tovább…)

2019. november 8.

Hazai pályán Pintér Olivér és Kovács Áron góljaival már 2–0-ra is vezetett, mégis csupán 2–2-es döntetlent játszott az Ikarus-Marosheggyel az Érdi VSE U19-es együttese a kilencedik fordulóból elhalasztott mérkőzésen.

(tovább…)

2019. november 5.

Három nap alatt két mérkőzést vívott az Érdi VSE U17-es együttese, amely előbb hazai pályán a Maroshegytől, majd az FC Ajka vendégkeént szenvedett vereséget a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. október 22.

Itthon tartotta a három pontot az Ikarus Maroshegy ellen az Érdi VSE U14-es csapata, miután remek kezdés után a második félidőben Jávori Botond góljával győzött 1-0-ra a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2019. április 29.

Az első félidő első felében egyenrangú ellenfele volt az Ikarus-Maroshegynek az Érdi VSE U14-es csapata, ám a vendégek vezető gólja megtörte Serfőző István együttesét.

(tovább…)

2019. április 29.

Hazai pályán szívvel-lélekkel küzdött a listavezető Ikarus-Maroshegy ellen az Érdi VSE U15-ös alakulata, amelynek teljesítménye a négygólos vereség ellenére is dicséretet érdemel.

(tovább…)

2019. április 24.

Már az első félidőben meg volt a lehetősége az Érdi VSE U19-es csapatának a Maroshegy ellen, hogy idejekorán lezárja a mérkőzést, ám a kimaradt érdi ziccerek után a vendégek kerültek előnybe a szünet előtt. A fordulás után azonban feltámadtak Pintér Olivérék, az ő negyedórán belül lőtt négy góljával, valamint Bessenyei Zalán hajrágóljával Habos Gábor együttese kiütéses győzelmet aratott.

(tovább…)