A keresett címke: Holler UNFC

2019. március 26.

Kétszer is egyenlített Dunaföldváron, a Holler UNFC otthonában az Érdi VSE U14-es együttese, ám Szekeres Bence kiállítása után az egy órányi emberhátrányos játékot nem tudták kompenzálni a vendégek.

(tovább…)

2019. március 26.

Hiába remekelt, helyzeteit nem tudta gólra váltani az Érdi VSE U15-ös együttese Dunaföldváron, a Holler UNFC vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 20. körében.

(tovább…)

2019. március 19.

Ugyan Bálint Ábel nyolcadik percben szerzett góljával még vezetett is Dunaföldváron a Holler UNFC vendégeként az Érdi VSE U19-es csapata, ám a hazaiak ezt követően kihasználták emberelőnyüket és megnyerték a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 19. fordulójában rendezett mérkőzést.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Egészen kiváló első félidőt produkált az Érdi VSE U14-es csapata a Holler UNFC elleni hazai mérkőzésen, amely után Serfőző István tanítványai megszerezték első győzelmüket az új idényben.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös együttese, amely a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában a Holler UNFC-től kapott ki hazai pályán.

(tovább…)

2018. szeptember 20.

Remekül kezdett és az első negyed órában meg is szerezte a vezetést az Érdi VSE U17-es csapata a Holler UNFC elleni hazai találkozón, de néhány perc leforgása alatt fordított a vendég csapat. Az érdiek hiába küzdöttek és dolgoztak ki helyzeteket, csak egyenlíteni tudtak…

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Hiába játszott jól és jutott el számos ziccerig, kikapott a Holler UNFC-től az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)

2018. május 7.

4–2-es vereséget szenvedett Dunaföldváron, a Holler UNFC vendégeként az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 22. fordulójában.

(tovább…)

2018. május 7.

Ugyan Kertész Bence góljával vezetett az Érdi VSE U15-ös csapata, de ezt követően a Holler UNFC fordított, s 4–1-re győzött a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 22. fordulójában.

(tovább…)

2018. május 3.

1–1-es döntetlent játszott Dunaföldváron, a Holler UNFC vendégeként az Érdi VSE U17-es csapata.

(tovább…)