A keresett címke: Főnix Gold FC

2021. szeptember 8.

Bár hazai pályán sima vereséget szenvedett az Érdi VSE U14-es együttese a Főnix-Gold FC-től, Csiszár Zoltán edző szerint fontos, hogy a hátrány ellenére is csapata mert bátran játszani.

(tovább…)

2021. február 22.

Legalább egy pontra rászolgált az Érdi VSE U19-es csapata, amely a tavaszi idénynyitón Sulyok Richárd 91. percben szerzett góljával ért el 1–1-es döntetlent a Főnix Gold FC ellen.

(tovább…)

2021. február 22.

Mérhető eredményei vannak az Érdi VSE U14-es csapatának fejlődésének. S bár Csiszár Zoltán együttese az őszihez hasonlóan ismét kikapott a Főnix Gold FC-től, az érdiek sok szegmensben előreléptek az őszi meccshez képest.

(tovább…)

2021. február 22.

Bár sima, 9–0-s vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös együttese, ezt a bajnokság egyik legjobbja, a Főnix Gold FC vendégeként szenvedte el, így Serfőző Milán sem marasztalta el övéit.

(tovább…)

2020. szeptember 3.

Szerdán játszotta le a Főnix-Gold FC idegenbeli idénynyitó mérkőzését az Érdi VSE U19-es korosztálya, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjában 3–0-s vereséget szenvedett Székesfehérváron.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Szoros mérkőzésen szenvedett vállalható vereséget az Érdi VSE U17-es korosztályú együttese, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első körében Székesfehérváron vendégszerepelt a Főnix-Gold FC otthonában.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Első nagypályás mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett a jó erőkből álló Főnix-Gold FC-től az Érdi VSE U14-es csapata a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első fordulójában.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Noha hazai pályán 6–2-es vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös csapata, Serfőző Milán mégis elégedett volt az érdiek játékával, hozzáállásával a Főnix-Gold FC elleni szezonnyitón a regionális bajnokság középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. október 2.

Számos meghatározó játékosa nélküli szenvedett vereséget az Érdi VSE U17-es csapata a Főnix Goldtól a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Sokgólos vereséget szenvedett, de tartotta magát az előzetes elképzelésekhez az Érdi VSE U14-es együttese, amely a Főnix Gold otthonában kapott ki a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)