A keresett címke: Főnix Gold FC

2020. szeptember 3.

Szerdán játszotta le a Főnix-Gold FC idegenbeli idénynyitó mérkőzését az Érdi VSE U19-es korosztálya, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjában 3–0-s vereséget szenvedett Székesfehérváron.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Szoros mérkőzésen szenvedett vállalható vereséget az Érdi VSE U17-es korosztályú együttese, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első körében Székesfehérváron vendégszerepelt a Főnix-Gold FC otthonában.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Első nagypályás mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett a jó erőkből álló Főnix-Gold FC-től az Érdi VSE U14-es csapata a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első fordulójában.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Noha hazai pályán 6–2-es vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös csapata, Serfőző Milán mégis elégedett volt az érdiek játékával, hozzáállásával a Főnix-Gold FC elleni szezonnyitón a regionális bajnokság középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. október 2.

Számos meghatározó játékosa nélküli szenvedett vereséget az Érdi VSE U17-es csapata a Főnix Goldtól a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Sokgólos vereséget szenvedett, de tartotta magát az előzetes elképzelésekhez az Érdi VSE U14-es együttese, amely a Főnix Gold otthonában kapott ki a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Nagy arányú vereséget szenvedett Székesfehérváron az Érdi VSE U15-ös csapata a Főnix Gold FC vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Két perc leforgása alatt Balogh Ádám és Pintér Olivér is eredményes volt, mégis döntetlent játszott a Főnix Gold FC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. május 8.

Voltak jó periódusai az első osztályú színvonalon játszó Főnix-Gold FC vendégeként az Érdi VSE U14-es együttesének, amely kedden pótolta hétvégéről elhalasztott mérkőzését a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 26. fordulójában.

(tovább…)

2019. május 7.

A címvédő Főnix-Gold FC-hez látogatott az Érdi VSE U15-ös együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 26. fordulójában.

(tovább…)