A keresett címke: Főnix Gold FC

2019. október 2.

Számos meghatározó játékosa nélküli szenvedett vereséget az Érdi VSE U17-es csapata a Főnix Goldtól a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Sokgólos vereséget szenvedett, de tartotta magát az előzetes elképzelésekhez az Érdi VSE U14-es együttese, amely a Főnix Gold otthonában kapott ki a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Nagy arányú vereséget szenvedett Székesfehérváron az Érdi VSE U15-ös csapata a Főnix Gold FC vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Két perc leforgása alatt Balogh Ádám és Pintér Olivér is eredményes volt, mégis döntetlent játszott a Főnix Gold FC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. május 8.

Voltak jó periódusai az első osztályú színvonalon játszó Főnix-Gold FC vendégeként az Érdi VSE U14-es együttesének, amely kedden pótolta hétvégéről elhalasztott mérkőzését a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 26. fordulójában.

(tovább…)

2019. május 7.

A címvédő Főnix-Gold FC-hez látogatott az Érdi VSE U15-ös együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 26. fordulójában.

(tovább…)

2019. április 29.

A tabella harmadik helyén álló Főnix-Gold FC vendégeként nagyot küzdött az Érdi VSE U19-es csapata, amely ugyan nem ért pontot, de a hozzáállás mindenképp gratulációt érdemel.

(tovább…)

2018. november 5.

Nagy arányú vereséget szenvedett a listavezető, tizenegy meccs után hibátlan mérleggel, 112 lőtt és csupán tíz kapott góllal álló Főnix Gold FC ellen az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2018. november 5.

Nem bírt hazai pályán a Főnix-Gold FC-vel az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 11. fordulójában. Habos Gergely csapata 7–0-ra kapott ki.

(tovább…)

2018. október 31.

Ugyan Fügedi Ákos góljával vezetett is, de nem tudott pontot szerezni hazai pályán a Főnix Gold FC ellen az Érdi VSE U17-es alakulata a korosztályos harmadosztály tizedik körében.

(tovább…)