A keresett címke: Felnőtt női

2018. november 21.

Hazai pályán kapott ki a Metis NFC II-től az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely matematikailag még bejuthat a felsőházba, ám erre a hazai 4–1-es vereség miatt (is) igen kicsi az esély.

(tovább…)

2018. november 6.

A bajnoki szünetben edzőmeccset játszott a Gyömrő vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese. Takács György lányai kiütéses, 13–1-es győzelmet arattak a négyszer húszperces találkozón.

(tovább…)

2018. október 31.

3–1-re győzött a Kelen SC második csapatának vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Délnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2018. október 23.

Sok hiányzóval, mindössze egy cserével vágott neki a Tárnok BKSK elleni hazai rangadónak az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. június 28.

Szinte minden szinten előrelépett, bővült az Érdi VSE a 2017/2018-as bajnoki idényben. Novák Ferencet, az Érdi VSE ügyvezető elnökét kérdeztük.

(tovább…)

2018. június 19.

Három győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel a hatodik helyen zárt az Érdi VSE felnőtt női csapata a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Nyugati csoportjában. Takács Györggyel, a csapat edzőjével beszélgettünk.

(tovább…)

2018. június 13.

Az Érdi VSE csapatai közül utolsóként a felnőtt női együttes volt még versenyben, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó fordulójában, Piliscsabán kapott ki 3–1-re.

(tovább…)

2018. június 6.

Négygólos vereséget szenvedett az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó előtti körében.

(tovább…)

2018. május 16.

A Tárnok KSK otthonában játszott térségi rangadót az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

(tovább…)

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)