A keresett címke: Felnőtt női

2020. szeptember 28.

A Budaörstől elszenvedett hazai vereség és a tárnoki döntetlen után a Csepel FC vendégeként megszerezte első győzelmét az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely Kőrösi Ágnes első félidő végén szerzett góljával nyert 1–0-ra a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2019. szeptember 27.

A DVTK elleni kupabúcsú ellenére az élvonalbeli együttes ellen nyújtott teljesítményre alapozhat a bajnokságban is az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 29-én, 11 órától a Puskás Akadémia FC II vendége lesz.

(tovább…)

2019. május 31.

Az NB III Nyugati csoportjának 30. utolsó fordulójában az Érdi VSE június 2-án, 17.30-tól a Komárom VSE ellen játszik az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. május 27.

Kiegyenlített mérkőzést vívott a forduló előtt a dobogó legalsó fokán álló Környe SE-vel az Érdi VSE felnőtt női labdarúgócsapata, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában, a kilencedik, utolsó előtti fordulóban 2–0-s vereséget szenvedett.

(tovább…)

2019. május 24.

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzésére készül az Érdi VSE NB III-as együttese, amely a bennmaradásért küzdő Sárvár FC otthonába látogat a Nyugati csoport 29. fordulójában, május 26-án.

(tovább…)

2019. május 17.

A biztos ezüstérmes Érdi VSE utolsó előtti hazai mérkőzését játssza az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában, amikor május 19-én, 17.30-tól az FC Nagykanizsa ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. május 14.

Hazai pályán Bozsik Nikolett és Lőrincz Teréz két-két, illetve Ferenczi Anna egy góljával 5–0-ra győzte le a Pénzügyőr SE ’Pinkbull’-t az Érdi VSE felnőtt női együttese a megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának felsőházában.

(tovább…)

2018. november 21.

Hazai pályán kapott ki a Metis NFC II-től az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely matematikailag még bejuthat a felsőházba, ám erre a hazai 4–1-es vereség miatt (is) igen kicsi az esély.

(tovább…)

2018. november 6.

A bajnoki szünetben edzőmeccset játszott a Gyömrő vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese. Takács György lányai kiütéses, 13–1-es győzelmet arattak a négyszer húszperces találkozón.

(tovább…)

2018. október 31.

3–1-re győzött a Kelen SC második csapatának vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Délnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)