A keresett címke: felkészülés

2021. július 3.

A szintén harmadosztályú HR-Rent Kozármisleny ellen játszotta második felkészülési mérkőzését az Érdi VSE. A pécsi Várkői Stadionban rendezett találkozón bár az érdiek szereztek vezetést, a Misleny a szünet előtt fordítva nyert 2-1-re.

(tovább…)

2021. június 30.

Az Érdi VSE eredetileg július 3-án az FC Tiszaújváros ellen játszotta volna második nyári edzőmeccsét, de ellenfelünk lemondta a találkozót, így Limperger Zsolt együttese ehelyett Pécsen, a Várkői Stadionban játszik a szintén NB III-as HR-Rent Kozármislennyel.

(tovább…)

2021. június 26.

Első edzőmeccsét játszotta a 2021/22-es idény előtt az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely Tokodon szenvedett 3-1-es vereséget az NB II-es Dorogi FC-től.

(tovább…)

2021. június 22.

Június 14-én kezdte meg a felkészülést az augusztus elején rajtoló új idényre az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely első felkészülési mérkőzését június 26-án, 10 órától az NB II-es Dorogi FC ellen vívja Tokodon.

(tovább…)

2021. június 15.

Június 14-én számos próbajátékos részvételéve kezdte meg a felkészülést a várhatóan augusztus elsején rajtoló új idényre az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt az első héten három edzést vezényel elsősorban a próbajátékosoknak.

(tovább…)

2021. június 10.

Már a június 14-i héten megkezdi a felkészülést a tervek szerint augusztus elsején rajtoló új szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely öt edzőmeccset vív június 26. és július 25. között.

(tovább…)

2021. január 7.

Január 14-én egy ráhangoló edzéssel kezdi meg hathetes felkészülését az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére az ötödik helyen telelő Érdi VSE.

(tovább…)

2020. július 4.

3-1-es vereséget szenvedett a Ceglédi VSE vendégeként a nyáron jelentős átalakuláson áteső Érdi VSE. A két NB III-as Pest megyei együttes edzőmeccsén az érdiek Csiszár Zoltán góljával sokáig vezettek, de a hajrában Limperger Zsolt “sorcseréje” után fordítottak a hazaiak.

(tovább…)

2020. június 24.

A héten megkezdte a felkészülést a várhatóan augusztus elején induló szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt keddi edzésen tizenöt próbajátékos vett részt.

(tovább…)

2020. március 1.

Nehéz első, de jó második félidei játékot mutatott a Pécsi MFC elleni téli utolsó edzőmeccsén az Érdi VSE, amely a Pápa elleni tavaszi bajnoki rajt előtt 1–1-es döntetlenre végzett a Közép csoport éllovasának otthonában.

(tovább…)