A keresett címke: felkészülés

2021. január 7.

Január 14-én egy ráhangoló edzéssel kezdi meg hathetes felkészülését az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére az ötödik helyen telelő Érdi VSE.

(tovább…)

2020. július 4.

3-1-es vereséget szenvedett a Ceglédi VSE vendégeként a nyáron jelentős átalakuláson áteső Érdi VSE. A két NB III-as Pest megyei együttes edzőmeccsén az érdiek Csiszár Zoltán góljával sokáig vezettek, de a hajrában Limperger Zsolt “sorcseréje” után fordítottak a hazaiak.

(tovább…)

2020. június 24.

A héten megkezdte a felkészülést a várhatóan augusztus elején induló szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt keddi edzésen tizenöt próbajátékos vett részt.

(tovább…)

2020. március 1.

Nehéz első, de jó második félidei játékot mutatott a Pécsi MFC elleni téli utolsó edzőmeccsén az Érdi VSE, amely a Pápa elleni tavaszi bajnoki rajt előtt 1–1-es döntetlenre végzett a Közép csoport éllovasának otthonában.

(tovább…)

2020. február 22.

2–2-es döntetlent játszott az NB III Közép csoportjának ötödik helyén álló Dunaújváros PASE vendégeként Pálhalmán a Nyugati csoportot vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. február 20.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 22-én, 11 órára tervezett Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzésünkre a pálhalmi focipályán kerül sor.

(tovább…)

2020. február 11.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 15-ére tervezett Ceglédi VSE elleni felkészülési mérkőzésünk elmarad! Az Érdi VSE legközelebb február 22-én, a Dunaújvárosi PASE ellen lép pályára!

(tovább…)

2020. február 8.

Hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az NB III Keleti csoportjában hatodik helyén telelő Jászberényi FC-vel a Nyugati csoportot vezető, azonban sérülések miatt igencsak foghíjas Érdi VSE.

(tovább…)

2020. február 2.

Második felkészülési mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Szolnoki MÁV FC vendégeként az NB III Nyugati csoportját vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. január 31.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 2-án eredetileg 11.00-ra tervezett Szolnoki MÁV FC elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésünk ugyanazon a napon, de 11 óra helyett 14 órakor kezdődik a Tisza-parti városban! (tovább…)