A keresett címke: felkészülés

2020. január 10.

Január 13-án kezdi meg a felkészülést az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére az éllovas Érdi VSE.

(tovább…)

2019. február 23.

Hazai pályán, 1–0-ra nyert utolsó téli felkészülési mérkőzésén az Érdi VSE, amely a megyei első osztályú Ózdot múlta felül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. február 2.

4–1-es győzelmet aratott a szintén NB III-as Szekszárdi UFC ellen harmadik felkészülési mérkőzésén az Érdi VSE.

(tovább…)

2019. január 29.

Az Érdi VSE két együttese mellett az FTC, a Szigethalom SC, a Százhalombattai VUK SE és az ESMTK részvételével rendeztek felkészülési tornát az U9-es korosztály számára a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. (tovább…)

2019. január 27.

3-1-re kikapott második felkészülési mérkőzésén az NB II tavaszi rajtjára főpróbát tartó Ceglédi Vasutas vendégeként az Érdi VSE NB III-as együttese.

(tovább…)

2019. január 24.

A martfűi edzőtábort követően hazai pályán, 5–1-re győzött az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Pest megyei első osztályban szereplő Százhalombattai LK ellen.

(tovább…)

2019. január 21.

Eredetileg a Viadukt SE-Biatorbágy ellen játszotta volna a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccsét az Érdi VSE, ám mint utóbb kiderült, a Pest megyei bajnokság egy héttel korábban kezdődik, így új ellenfél után kellett néznie Limperger Zsolt csapatának.

(tovább…)

2019. január 7.

Az előzetesen ismert edzőmeccsek mellett újabb két edzőmérkőzés vár az Érdi VSE NB III-as labdarúgóira a téli felkészülés során.

(tovább…)

2019. január 3.

A január 14-i héten kezdi meg a felkészülést az Érdi VSE labdarúgó csapata az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére, ezt követően a bajnoki rajt előtt öt felkészülési mérkőzés vár Kertész Ferencékre.

(tovább…)

2018. augusztus 17.

Az Érdi VSE három utánpótláscsapata is felkészülési mérkőzést játszott. Az U19-es és U17-es alakulatok a Szent István SE-vel, az U15 pedig a Mészöly Focisulival mérte össze erejét.

(tovább…)