A keresett címke: FC Ajka

2019. november 5.

Három nap alatt két mérkőzést vívott az Érdi VSE U17-es együttese, amely előbb hazai pályán a Maroshegytől, majd az FC Ajka vendégkeént szenvedett vereséget a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. november 5.

2–0-ra is vezetett a tabellán harmadik helyen álló FC Ajka vendégeként az Érdi VSE U19-es csapata, de a védekezésben elkövetett hibákat a házigazda kihasználta és 8–2-re nyerte a mérkőzést.

(tovább…)

2019. október 28.

Nagyarányú vereséget szenvedett az FC Ajka otthonában az Érdi VSE U15-ös korosztálya, amely a bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik körében látogatott a Veszprém megyeiekhez.

(tovább…)

2019. október 28.

Az FC Ajka vendégeként szenvedett vereséget az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)

2019. április 21.

Küzdős, kiélezett, végletekig izgalmas mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a listavezető FC Ajkával a második helyezett Érdi VSE az NB III Nyugati csoport 24. fordulójának rangadóján.

(tovább…)

2019. április 19.

A tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas FC Ajkát fogadja az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában április 21-én, 16.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2018. október 7.

Az első percekben megszerezte a vezetést, az utolsó utáni pillanatban pedig bevitte a kegyelemdöfést az FC Ajka az Érdi VSE ellen. Az NB III Nyugati csoportjának kilencedik köréből lejátszott rangadót a hazaiak nyerték 2–0-ra.

(tovább…)

2018. október 5.

A listavezető FC Ajka otthonában lép pályára az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának kilencedik körében, október 7-én, 16 órától. A mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon élőben közvetítjük!

(tovább…)

2018. április 25.

Egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszott az Érdi VSE U16-os lány csapata.

(tovább…)

2018. március 10.

A gól nélküli első félidő után a második játékrész elején Kelemen Patrik góljával még az Érdi VSE vezetett, de Csizmadia Zoltán egyenlített, Horváth Péter pedig a Kertész Ferenc által védett tizenegyes utáni kipattanót pofozta be, végül az FC Ajka 3–1-re győzött, így az NB III Nyugati csoportjában a tizennyolcadik forduló után egypontos a hátránya a második helyezett érdiekkel szemben.

(tovább…)