A keresett címke: FC Ajka

2019. április 21.

Küzdős, kiélezett, végletekig izgalmas mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a listavezető FC Ajkával a második helyezett Érdi VSE az NB III Nyugati csoport 24. fordulójának rangadóján.

(tovább…)

2019. április 19.

A tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas FC Ajkát fogadja az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában április 21-én, 16.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2018. október 7.

Az első percekben megszerezte a vezetést, az utolsó utáni pillanatban pedig bevitte a kegyelemdöfést az FC Ajka az Érdi VSE ellen. Az NB III Nyugati csoportjának kilencedik köréből lejátszott rangadót a hazaiak nyerték 2–0-ra.

(tovább…)

2018. október 5.

A listavezető FC Ajka otthonában lép pályára az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának kilencedik körében, október 7-én, 16 órától. A mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon élőben közvetítjük!

(tovább…)

2018. április 25.

Egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszott az Érdi VSE U16-os lány csapata.

(tovább…)

2018. március 10.

A gól nélküli első félidő után a második játékrész elején Kelemen Patrik góljával még az Érdi VSE vezetett, de Csizmadia Zoltán egyenlített, Horváth Péter pedig a Kertész Ferenc által védett tizenegyes utáni kipattanót pofozta be, végül az FC Ajka 3–1-re győzött, így az NB III Nyugati csoportjában a tizennyolcadik forduló után egypontos a hátránya a második helyezett érdiekkel szemben.

(tovább…)

2018. március 10.

Miután a Pénzügyőr SE ellen elmaradt a 17. fordulóból rendezett tavaszi nyitány, az FC Ajkával vív rangadót az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az Érdi VSE. Cikkünk folyamatosan frissül!

(tovább…)

2018. március 9.

Hat mérkőzést játszott a felkészülés során az Érdi VSE. Az NB III Nyugati csoportjában azonos pontszámmal, de kevesebb nyert mérkőzéssel az éllovas Kaposvárhoz képest második helyen álló gárda a nyitókörben a harmadik helyezett Ajkát fogadja március 10-én, szombaton, 14.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2017. október 18.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Érdi VSE családi napján az U16-os lány együttes az FC Ajkától a korosztályos első osztályú háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2017. szeptember 22.

A Magyar Kupa hatodik körében rendezett FC Ajka-Érdi VSE mérkőzés képei. Fotók: Balogh István.

(tovább…)