A keresett címke: ESK Ménfőcsanak

2020. szeptember 5.

Koós Gábor révén korán vezetést szerzett az Érdi VSE a Ménfőcsanak vendégeként az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik körében, de a két tizenegyest hibázó hazaiak a hajrában megtörték az érdiek kapott gól nélküli szériáját és 1-1-es döntetlenre mentették a találkozót.

(tovább…)

2020. szeptember 4.

A bajnoki rajtnál beragadó, de az elmúlt két fordulóban magára találó Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 5-én, 16.30-tól a még veretlen Érdi VSE.

(tovább…)

2019. szeptember 1.

Kemény, küzdős mérkőzést vívott az ESK Ménfőcsanakkal az NB III Nyugati csoportjának ötödik körében a listavezető Érdi VSE, amely ugyan nem kapott gólt, de nem is lőtt, így 0–0-val zárult az összecsapás.

(tovább…)

2019. augusztus 30.

Az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában ismét az Ercsi úti Sporttelepen méreti meg magát a listavezető Érdi VSE. Szeptember elsején, 16 órától Kertész Ferencék a tabella kilencedik helyén tanyázó ESK Ménfőcsanakot látják vendégül!

(tovább…)

2019. április 9.

Hiába vezetett, nem tudta megtartani előnyét az ESK Ménfőcsanak vendégeként az Érdi VSE a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 22. fordulójában.

(tovább…)

2019. április 9.

Kiélezett mérkőzést és drámai hajrát játszott az Érdi VSE U15-ös csapata az ESK Ménfőcsanakkal idegenben. A korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 22. fordulójában Habos Gergely együttese az utolsó pillanatban mentett pontot.

(tovább…)

2019. március 31.

Pál Szabolcs korai góljával győzött az Érdi VSE az ESK Ménfőcsanak otthonában az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójának zárómérkőzésén.

(tovább…)

2018. október 8.

Kétgólos hátrányból Németh György és Szilágyi Levente révén pillanatok alatt egyenlített, de nem tudott pontot szerezni az ESK Ménfőcsanak ellen az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik körében…

(tovább…)

2018. október 8.

Remekül játszott, de helyzeteit nem tudta gólra váltani az Érdi VSE U15-ös csapata az ESK Ménfőcsanak ellen, amelytől végül 2–0-s vereséget szenvedett a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 7. fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 9.

Ugyan vezetett, de 2-1-re kikapott az ESK Ménfőcsanaktól az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának hatodik fordulójában.

(tovább…)