A keresett címke: Érdi VSE

2020. március 16.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) is úgy határozott, az utánpótlásbajnokságok után a felnőtt pontvadászatokat is felfüggeszti, ennek értelmében már a március 22-i, Ménfőcsanak elleni idegenbeli bajnokin – és onnantól visszavonásig – nem lép pályára az Érdi VSE NB III-as együttese sem.

(tovább…)

2020. március 16.

A koronavírus járvány megfékezése közös ügyünk, ezzel kapcsolatban az Érd Városi Sportegyesület az alábbi közleményt teszi közzé!

(tovább…)

2020. február 2.

Második felkészülési mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Szolnoki MÁV FC vendégeként az NB III Nyugati csoportját vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. január 31.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 2-án eredetileg 11.00-ra tervezett Szolnoki MÁV FC elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésünk ugyanazon a napon, de 11 óra helyett 14 órakor kezdődik a Tisza-parti városban! (tovább…)

2019. november 20.

Hosszas előkészületek után a mai napon hosszútávú együttműködési megállapodást kötött egymással a Ferencvárosi Torna Club és az Érd Városi Sportegyesület!

(tovább…)

2019. szeptember 21.

Hiába a fegyelmezett, rendkívül koncentrált játék, 1–0-ra kikapott hazai pályán az élvonalbeli DVTK-tól az Érdi VSE a Magyar Kupa főtábláján.

(tovább…)

2019. szeptember 20.

Megkezdi szereplését a Magyar Kupában az Érdi VSE, amely szeptember 21-én, 15 órától az Ercsi úton az élvonalbeli Diósgyőri VTK-t fogadja.

(tovább…)

2019. szeptember 13.

Immár hivatalos, hogy szeptember 21-én, 15 órától lép pályára az Érdi VSE vendégeként a Magyar Kupa főtábláján az élvonalbeli Diósgyőri VTK. A miskolciak nyáron szerződtették Vácról az érdieknél nevelkedő középpályást, Zsolnai Richárdot.

(tovább…)

2019. július 1.

Július elsején megkezdte a felkészülést az augusztusban kezdődő NB III-as bajnokságra az Érdi VSE, amelynél nem lesznek nagy változások sem a célokat, sem a játékosállományt tekintve.

(tovább…)

2019. július 1.

Képesített gyúrót, sportmasszőrt keresünk NB III-as felnőtt csapatunkhoz.

(tovább…)