A keresett címke: Érdi VSE

2020. szeptember 15.

A listavezető Erzsébeti SK ellen játszotta első idegenbeli mérkőzését az Érdi VSE öregfiúk csapata a BLSZ harmadosztály 2-es csoportjának negyedik fordulójában, ahol az érdiek sima, 8–1-es vereséget szenvedtek.

(tovább…)

2020. szeptember 14.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója vett részt a ceglédi rendezésű Péter András Emlékversenyen, ahol a felnőtt első- és másodosztályban is megmérethették magukat a fiatalok.

(tovább…)

2020. szeptember 11.

Mint beszámoltunk róla, NB III-as labdarúgócsapatunk THSE-Szabadkikötő elleni bajnokija elmarad, ennek ellenére további hét együttesünk és tollaslabdázóink is megméretik magukat az előttünk álló hétvégén.

(tovább…)

2020. szeptember 10.

Szeptember 19-én, vagy 20-án, 15 órától a Fejér megyei első osztályú Bodajk vendégeként kezdi meg a MOL Magyar Kupa 2020/21-es küzdelmeit az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE. A sorozat hatodik körében 128 csapat összesen 64 mérkőzést vív egymással.

(tovább…)

2020. szeptember 10.

Elhalasztják a szeptember 13-ra kiírt THSE-Szabadkikötő–Érdi VSE NB III-as bajnokit a Nyugati csoport tizedik fordulójában, miután nemrég a csepelieknél koronavírus-fertőzöttet találtak.

(tovább…)

2020. szeptember 8.

Több sérülés miatt többször is szerkezetet kellett váltania a nagyot küzdő és nagy hátrányból felkapaszkodó öregfiúk csapatunknak, akik 8–4-es vereséget szenvedtek a Testvériség SE ellen a BLSZ III. osztály kettes csoportjának második fordulójában.

(tovább…)

2020. szeptember 8.

Már a kilencedik fordulóra kerül sor az NB III Nyugati csoportjában, szeptember 9-én, 16.30-tól, amikor a még mindig veretlen Érdi VSE a Pápai Perutz FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

A Ferencvárosi Torna Club által szervezett partnercsapatok tornáján vett részt az Érdi VSE U8-as és U9-es korosztálya a Népligetben.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Megkezdte szereplését az U16-os háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjában az Érdi VSE lány labdarúgócsapata, amely Nagykanizsán szenvedett vereséget.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Az Érdi VSE öt versenyzője indult az U13-as és U17-es korosztály tollaslabda országos bajnokságán, Pécsen, ahol egyéniben ezúttal elmaradt az éremszerzés, de fiú párosban Kis-Kasza Miklós révén egy ezüstéremmel zárták az ob-t az érdiek.

(tovább…)