A keresett címke: Érdi VSE

2019. július 1.

Július elsején megkezdte a felkészülést az augusztusban kezdődő NB III-as bajnokságra az Érdi VSE, amelynél nem lesznek nagy változások sem a célokat, sem a játékosállományt tekintve.

(tovább…)

2019. július 1.

Képesített gyúrót, sportmasszőrt keresünk NB III-as felnőtt csapatunkhoz.

(tovább…)

2019. június 17.

Másodszor tartotta meg Évzáró Családi Napját az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. május 24.

Igazán büszkék lehetnek az érdiek, hiszen az elmúlt napokban három érdi nevelésű labdarúgó is az NB I-be igazolt.

(tovább…)

2019. április 5.

Az Érdi Városi Sportegyesület is csatlakozott Érd legnagyobb parkosítási programjához. A papi földeken létehozandó Városligetben számos fát ültettünk el, melyek a következő években együtt cseperednek csapatunk utánpótlásával.

(tovább…)

2019. március 19.

2005-ös születésű játékosokat keres az Érdi Városi Sportegyesület!

(tovább…)

2019. február 27.

A hétvégi, THSE-Szabadkikötő elleni bajnoki rajttől kezdődően a hazai mérkőzések előtt a Sporttelep jegypénztárában a szurkolóknak lehetősége van Érdi VSE-sálat vásárolni, melynek ára 2100 forint.

(tovább…)

2019. február 27.

A tao-támogatásból megvalósult beruházásnak köszönhetően utánpótláscsapataink könnyebben juthatnak el a különböző kupákra, tornákra, mérkőzésekre! Reméljük, sok szép kupát fog hazafurikázni az Ercsi útra az új jármű!

(tovább…)

2019. február 22.

Az elmúlt évek terve idén, illetve a következő tanévtől kezdődően valóra válhat! Az Érdi VSE és az ÉRD női kézilabda csapata, valamint a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola közös együttműködésének köszönhetően új, labdás osztállyal bővülhet az intézmény!

(tovább…)

2018. november 15.

Tisztújító közgyűlést tartott az Érdi Városi Sportegyesület a Polgárok Háza közgyűlési termében, ahol Novák Ferenc, eddigi ügyvezető elnököt újraválasztották.

(tovább…)