A keresett címke: Érdi VSE

2020. július 11.

Hamar megszereztük a vezetést, de 1-0 után relatív hosszú gólcsend következett. A félidei négygólos előnyét a második félidőben tizenháromra növelte az NB III-as Érdi VSE, amely a megyei első osztályú Kerekegyházi SE-t győzte le.

(tovább…)

2020. július 10.

Befejeződött az ÉRDI VSE 2019-2020. idényben rendezett egyéni bajnoksága.

(tovább…)

2020. július 8.

Az NB I-be feljutó Budafoki MTE-től egy évre kölcsönbe érkezik az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatához a 18 éves támadó középpályás, Farkas Bálint, aki Limperger Zsolték ötödik nyári szerzeménye.

(tovább…)

2020. július 6.

Mint beszámoltunk róla, Fürjes Ádám és Földesi Dominik, valamint a másodszor visszatérő Honti Attila is az Érdi VSE-t erősíti a 2020/21-es bajnoki szezonban. A két új és az egy régi-új játékosunkkal készítettünk mini-interjút.

(tovább…)

2020. július 4.

3-1-es vereséget szenvedett a Ceglédi VSE vendégeként a nyáron jelentős átalakuláson áteső Érdi VSE. A két NB III-as Pest megyei együttes edzőmeccsén az érdiek Csiszár Zoltán góljával sokáig vezettek, de a hajrában Limperger Zsolt “sorcseréje” után fordítottak a hazaiak.

(tovább…)

2020. május 27.

2019 decemberében az önkormányzat elfogadta az Érd Városi Sportegyesület 2020-as évre vonatkozó költségvetését, ám a járvány miatt a klub költségei is megváltoztak, ezért a vezetőség úgy döntött, 12 millió forintot felajánl az önkormányzatnak a járvány elleni védekezésre. A döntésről és annak részleteiről Szűcs Gábor alpolgármester és Novák Ferenc az Érdi VSE ügyvezető elnöke adott tájékoztatást.

(tovább…)

2020. május 27.

Idén is megrendezi napközis nyári táborát az Érd Városi Sportegyesület, az eddig megszokottakkal ellentétben idén viszont már négy turnust tartunk június 15-től kezdődően.

(tovább…)

2020. május 20.

Szívhezszóló üzenetet kaptunk az Érdi VSE facebook oldalán Nagy Richárd szüleitől. Mérhetetlenül sok erőt kívánunk a gyász feldolgozásához.

(tovább…)

2020. május 20.

A május 18-án hozott polgármesteri döntés értelmében ismét megkezdhette az edzéseket az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Az első edzést megelőzően játékosaink mellett hozzátartozói, barátai emlékeztek meg tragikusan fiatalon elhunyt tehetségünkről, Nagy Richárdról a Sporttelep bejáratánál.

(tovább…)

2020. április 7.

Rengeteg boldog, vicces, látványos, szórakoztató pillanatot okozott az Érdi VSE összes felnőtt és utánpótláskorú labdarúgójának az Ercsi úti Sporttelepen kihelyezett teqball asztal az elmúlt években. Az új sportág mind a felnőtt, mind fiatal játékosaink számára kiváló fejlődési lehetőség volt, ám a felek között lejárt a megállapodás, így az asztalt elszállították. Köszönjük, hogy megismerhettük ezt a fantasztikus és egyre népszerűbb sportágat!

(tovább…)