A keresett címke: Érdi VSE

2021. szeptember 22.

1-0-s vereséget szenvedett az ETO Akadémia vendégeként az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában. Limperger Zsolt együttesének bár a pontszerzésre is meg volt az esélye, de a hazaiak is nyerhettek volna nagyobb arányban.

(tovább…)

2021. május 18.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által újonnan körzetközponttá váló Érdi Városi Sportegyesület megfelelő képesítéssel és jogosítvánnyal rendelkező, sportág és a gyermekek iránt elkötelezett labdarúgó-edzőt keres utánpótláscsapatába.

(tovább…)

2021. január 26.


Idéntől már az Érd Városi Sportegyesületnek is felajánlhatja adója egy százalékát! Kérjük, támogassa egyesületünket!

(tovább…)

2021. január 6.

Büszkén jelenthetjük, hogy ősszel az Érdi VSE NB III-as csapatában három saját nevelésű játékos is bemutatkozhatott. Az egyesület igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a következő időszakban ezt minél több labdarúgó elmondhassa magáról. Ebedli Zoltánnal, az Érdi VSE utánpótlásvezetőjével beszélgettünk.

(tovább…)

2020. október 4.

Mint a búcsúban – remek hangulatot teremtő szurkolók, két öngól, fordítás, kiállítás. Eseménydús mérkőzésen kapott ki 2-1-re az SC Sopron vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában az Érdi VSE.

(tovább…)

2020. szeptember 27.

A tavalyi idényben a hatodik, ezúttal viszont a tizenegyedik fordulóig tartott az Érdi VSE veretlenségi sorozata, miután Limperger Zsolt együttese hazai pályán kapott ki 3–2-re a Lipót Pékség SE-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. szeptember 15.

A listavezető Erzsébeti SK ellen játszotta első idegenbeli mérkőzését az Érdi VSE öregfiúk csapata a BLSZ harmadosztály 2-es csoportjának negyedik fordulójában, ahol az érdiek sima, 8–1-es vereséget szenvedtek.

(tovább…)

2020. szeptember 14.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója vett részt a ceglédi rendezésű Péter András Emlékversenyen, ahol a felnőtt első- és másodosztályban is megmérethették magukat a fiatalok.

(tovább…)

2020. szeptember 11.

Mint beszámoltunk róla, NB III-as labdarúgócsapatunk THSE-Szabadkikötő elleni bajnokija elmarad, ennek ellenére további hét együttesünk és tollaslabdázóink is megméretik magukat az előttünk álló hétvégén.

(tovább…)

2020. szeptember 10.

Szeptember 19-én, vagy 20-án, 15 órától a Fejér megyei első osztályú Bodajk vendégeként kezdi meg a MOL Magyar Kupa 2020/21-es küzdelmeit az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE. A sorozat hatodik körében 128 csapat összesen 64 mérkőzést vív egymással.

(tovább…)