A keresett címke: Érdi VSE U17

2019. március 29.

A négy tavaszi forduló során nem talált legyőzőre az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a 21. forduló zárómérkőzésén a Ménfőcsanak ESK vendégeként lép pályára március 31-én, 18 órától.

(tovább…)

2019. március 14.

A BKV Előre ellen vívja tavaszi harmadik, de első idegenbeli mérkőzését az Érdi VSE labdarúgócsapata az NB III Nyugati csoportjának 19. körében, március 17-én, 15 órától.

(tovább…)

2019. január 29.

Hatból öt mérkőzést nyertek meg az Érdi VSE futsalcsapatai a hétvégi fordulókon. U17-es együttesünk a Bodon Péter FC-t és a Felsőpakony KSE-t múlták felül, míg az U11-esek a Bolha-FTSE-t és az Aramist győzték le. Az U13-asok pedig a Diósddal szemben maradtak alul.

(tovább…)

2019. január 22.

Négyből három meccset megnyertek az Érdi VSE futsalcsapatai a hétvégi fordulókon, a negyedik alkalommal sem kaptak ki az érdiek, hiszen a felnőtteknél a Kóka elleni kiütéses siker mellett a Szigethalommal 1–1-es döntetlent játszottak.

(tovább…)

2018. november 29.

Az Érdi VSE öt korosztályban hét csapattal nevezett a hétvégén rajtoló 8. Pest Megyei Futsalhétvégék sorozatra.

(tovább…)

2018. november 21.

Mezőnyben egyenrangú ellenfele volt az Érdi VSE U17-es csapata az Iváncsa KSE-nek, a házigazda mégsem tudott pontot szerezni, miután 3–1-es vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2018. november 14.

Kertész Bence bombagóljával szerezte meg a vezetést az Érdi VSE U17-es együttese a Balatonfüredi USC ellen, a második fordulóból pótolt mérkőzésen, majd a fordulás után egy remekbe szabott támadás után Domján Bence növelte a hazai előnyt, sőt, a Berki Tamás által kiharcolt büntetőt Nagy Richárd értékesítette, így már három góllal is vezettek az érdiek, mégis be kellett érniük egy döntetlennel, hiszen a mérkőzés hajrájában a Balaton-partiak háromszor is bevették az érdi kaput, így döntetlenre végeztek a felek a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2018. november 6.

Ugyan vereséget szenvedett a Veszprém FC USE vendégeként az Érdi VSE U17-es együttese a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának tizenegyedik körében, de a vereség ellenére elégedett volt a csapat edzője, Németh József.

(tovább…)

2018. november 2.

Kiélezett mérkőzésen hiába egyenlített, nem tudta megfordítani a Taksony SE elleni mérkőzését az Érdi VSE U17-es együttese, amely egy 95. percben szerzett góllal 2–1-es vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. október 31.

Ugyan Fügedi Ákos góljával vezetett is, de nem tudott pontot szerezni hazai pályán a Főnix Gold FC ellen az Érdi VSE U17-es alakulata a korosztályos harmadosztály tizedik körében.

(tovább…)