A keresett címke: Érdi VSE U17

2018. október 23.

Felemás félidőket produkált az Érdi VSE U17-es csapata az Ikarus-Maroshegy vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 10.

Fájó vereséget szenvedett az eddig remeklő Érdi VSE U17-es csapata, amely a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében hiába dolgozott ki több helyzetet a Diósdi TC ellen, a hazaiak két lövésükből egyet gólra váltottak és nyertek…

(tovább…)

2018. október 3.

Rengeteg fordulatot, izgalmat és látványos gólokat hozott az Érdi VSE és a Dunaharaszti MTK mérkőzése az U17-es harmadosztály középnyugati csoportjának hatodik fordulójában. A kiélezett végjátékban végül Fügedi Ákos bombagólja miatt a hazaiak örülhettek.

(tovább…)

2018. szeptember 26.

Remekül kezdett az Érdi VSE U17-es együttese a Gárdony VSC vendégeként és végül kapott gól nélkül nyert 3–0-ra a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 20.

Az első félidőt nagyon elrontotta, de hiába javult sokat, nem tudta megfékezni a Dunaújváros PASE-t az Érdi VSE U17-es együttese a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójából előrehozott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. szeptember 20.

Remekül kezdett és az első negyed órában meg is szerezte a vezetést az Érdi VSE U17-es csapata a Holler UNFC elleni hazai találkozón, de néhány perc leforgása alatt fordított a vendég csapat. Az érdiek hiába küzdöttek és dolgoztak ki helyzeteket, csak egyenlíteni tudtak…

(tovább…)

2018. szeptember 12.

Hátrányból fordítva győzött 2–1-re az Érdi VSE U17-es alakulata a Százhalombattai VUK SE vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 5.

Miután az első fordulóban szabadnapos volt, a másodikban pedig a Balatonfüred elhalasztotta a mérkőzést, az Érdi VSE U17-es együttese végre megkezdi szereplését a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában. Németh Józsefet kérdeztük. (tovább…)