A keresett címke: Érdi VSE U17

2018. november 29.

Az Érdi VSE öt korosztályban hét csapattal nevezett a hétvégén rajtoló 8. Pest Megyei Futsalhétvégék sorozatra.

(tovább…)

2018. november 21.

Mezőnyben egyenrangú ellenfele volt az Érdi VSE U17-es csapata az Iváncsa KSE-nek, a házigazda mégsem tudott pontot szerezni, miután 3–1-es vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2018. november 14.

Kertész Bence bombagóljával szerezte meg a vezetést az Érdi VSE U17-es együttese a Balatonfüredi USC ellen, a második fordulóból pótolt mérkőzésen, majd a fordulás után egy remekbe szabott támadás után Domján Bence növelte a hazai előnyt, sőt, a Berki Tamás által kiharcolt büntetőt Nagy Richárd értékesítette, így már három góllal is vezettek az érdiek, mégis be kellett érniük egy döntetlennel, hiszen a mérkőzés hajrájában a Balaton-partiak háromszor is bevették az érdi kaput, így döntetlenre végeztek a felek a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2018. november 6.

Ugyan vereséget szenvedett a Veszprém FC USE vendégeként az Érdi VSE U17-es együttese a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának tizenegyedik körében, de a vereség ellenére elégedett volt a csapat edzője, Németh József.

(tovább…)

2018. november 2.

Kiélezett mérkőzésen hiába egyenlített, nem tudta megfordítani a Taksony SE elleni mérkőzését az Érdi VSE U17-es együttese, amely egy 95. percben szerzett góllal 2–1-es vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. október 31.

Ugyan Fügedi Ákos góljával vezetett is, de nem tudott pontot szerezni hazai pályán a Főnix Gold FC ellen az Érdi VSE U17-es alakulata a korosztályos harmadosztály tizedik körében.

(tovább…)

2018. október 29.

Az Érdi VSE négy együttesére is két mérkőzés vár az előttünk álló héten. Felnőtt NB III-as együttesünk a Magyar Kupában a másodosztályú Monort fogadja szerdán, míg az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában Nagykanizsán vendégszerepel.

(tovább…)

2018. október 23.

Felemás félidőket produkált az Érdi VSE U17-es csapata az Ikarus-Maroshegy vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)