A keresett címke: Érdi VSE U17

2020. november 20.

Az egyhónapos kihagyás után komoly meccsdömpingbe kezdett bele az Érdi VSE, amely november 22-én, 13 órától a BKV Előre ellen harmadik meccsét vívja egy hét alatt az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. A mérkőzést az Érdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

(tovább…)

2020. november 16.

Tartalékosan állt fel a Dunaharaszti MTK ellen az Érdi VSE U17-es korosztálya, amely 7–1-es idegenbeli vereséget szenvedett a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 12. körében.

(tovább…)

2020. november 13.

Legutóbb október 10-én lépett pályára az Érdi VSE, amely bő egyhónapos szünet után tér vissza, hiszen november 14-én, 13.30-tól a Balatonfüredi FC vendége lesz az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 9.

Nyolc nap alatt negyedik mérkőzését játszotta le az Érdi VSE U17-es csapata, amely hazai pályán nem bírt a Csákvárral a regionális bajnokság középnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2020. november 6.

Az eddig minden mérkőzését megnyerő Újbuda FC-t látta vendégül az Ercsi úton az Érdi VSE U17-es korosztálya. A Kajdy Györgyöt helyettesítő Ebedli Zoltán által irányított tartalékos hazaiak nem tudták megállítani a vendégeket, akik öt góllal nyertek a regionális bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)

2020. november 4.

Óriási ködben szenvedett 4-1-es vereséget az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U17-es együttese a regionális bajnokság középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán.

(tovább…)

2020. november 2.

 

Idegenben ért el 1–1-es döntetlent az Érdi VSE U17-es csapata, amely sokáig vezetett is a Móri SE vendégeként, de csak egy pontot szerzett a regionális bajnokság középnyutati csoportjának tizedik körében rendezett találkozón.

(tovább…)

2020. október 29.

Serfőző István szerint az Érdi VSE U17-es csapata a szezon eddigi legjobb játékát nyújtotta, de sajnos ez is kevés volt a győzelemhez a Balatonfüred ellen a korosztályos bajnokság középnyugati csoportjának negyedik köréből pótolt mérkőzésen.

(tovább…)

2020. október 12.

Veres Kristóf révén vezetett az Érdi VSE U17-es együttese Biatorbágyon, de a Viadukt SE két szöglet és két büntető után fordított és végül 4–2-re megnyerte a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hetedik körében rendezett mérkőzést. A találkozót a Kajdy Györgyöt helyettesítő Serfőző István értékelte.

(tovább…)

2020. október 9.

Az előző szezon első helyezettje a második ellen, a mostani listavezető a harmadik otthonában! Az elmúlt évek pikáns rangadója október 10-én, 15 órától ismétlődik meg, amikor az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában az Érdi VSE az Ercsi úton fogadja a III. kerületi TVE-t.

(tovább…)