A keresett címke: Érdi VSE U15

2019. január 22.

Négyből három meccset megnyertek az Érdi VSE futsalcsapatai a hétvégi fordulókon, a negyedik alkalommal sem kaptak ki az érdiek, hiszen a felnőtteknél a Kóka elleni kiütéses siker mellett a Szigethalommal 1–1-es döntetlent játszottak.

(tovább…)

2018. december 12.

Az Érdi VSE U15-ös csapata három mérkőzéssel kezdte meg szereplését a Pest Megyei Futsal7vége sorozatban, ahol a Treff Sportcentrumban a Kelen, a Biatorbágy és a Diósd ellen léptek pályára Habos Gergely tanítványai.

(tovább…)

2018. december 3.

Vereséget szenvedett az idény utolsó fordulójában az Érdi VSE U15-ös csapata, amely a Tatabányai SC vendégeként maradt alul a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizenötödik körében.

(tovább…)

2018. november 29.

Az Érdi VSE öt korosztályban hét csapattal nevezett a hétvégén rajtoló 8. Pest Megyei Futsalhétvégék sorozatra.

(tovább…)

2018. november 26.

Hiába volt egyenrangú ellenfele a Kelen SC-nek az Érdi VSE U15-ös csapata, nem sikerült a pontszerzés a szezon utolsó hazai mérkőzésén, miután Habos Gergely csapata 2–0-ra kikapott a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 14. fordulójában.

(tovább…)

2018. november 5.

Nem bírt hazai pályán a Főnix-Gold FC-vel az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 11. fordulójában. Habos Gergely csapata 7–0-ra kapott ki.

(tovább…)

2018. október 31.

Remekelt és hazai pályán remek játékkal győzött 3–0-ra az Érdi VSE U15-ös együttese az Iváncsa KSE ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. október 29.

Vereséget szenvedett Székesfehérváron az Ikarus-Maroshegy vendégeként az Érdi VSE U15-ös együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizedik körében.

(tovább…)

2018. október 29.

Az Érdi VSE négy együttesére is két mérkőzés vár az előttünk álló héten. Felnőtt NB III-as együttesünk a Magyar Kupában a másodosztályú Monort fogadja szerdán, míg az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában Nagykanizsán vendégszerepel.

(tovább…)