A keresett címke: Érdi VSE U15

2018. október 22.

Szilágyi Levente egyéni akciójából hamar vezetést szerzett a Dunaújváros PASE elleni hazai találkozón az Érdi VSE U15-ös együttese, de a Fejér megyei együttes egy büntetővel válaszolt, majd a szünetre megszerezte a vezetést. A fordulás után egy újabb tizenegyessel pedig eldöntötte a három pont sorsát a DPASE.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 8.

Remekül játszott, de helyzeteit nem tudta gólra váltani az Érdi VSE U15-ös csapata az ESK Ménfőcsanak ellen, amelytől végül 2–0-s vereséget szenvedett a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 7. fordulójában.

(tovább…)

2018. október 4.
Hiába került már a Dunakanyar SE-Szentendre elleni, az első fordulóból elhalasztott mérkőzés elején több ziccerbe is az Érdi VSE U15-ös együttese, Habos Gergely csapata nem tudta gólra váltani helyzeteit, amely után a hazai hibákat kihasználta a vendég csapat. A második játékrészben ugyan az érdiek nagy fölényben játszottak, de csak szépítésre futotta.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös együttese, amely a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában a Holler UNFC-től kapott ki hazai pályán.

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Vereséggel felérő, gól nélküli döntetlent játszott a Gárdony VSC vendégeként az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 10.

Megszerezte első győzelmét az Érdi VSE U15-ös csapata, amely a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában, hazai pályán Berényi Dominik és Pásztor Miklós góljaival 2–1-re múlta felül a Siófoki Bányász SE-t. (tovább…)

2018. szeptember 6.

Ugyan négygólos vereséget szenvedett, de remekül küzdött az Érdi VSE U15-ös alakulata Diósdi TC otthonában a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 8. fordulójából előrehozott mérkőzésén.

(tovább…)

2018. szeptember 3.

Nem sikerült jól a szezon első mérkőzése az Érdi VSE U15-ös csapatának. Habos Gergely együttese 101-es vereséget szenvedett a Csákvári TK vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)