A keresett címke: Érdi VSE U14

2020. szeptember 14.

Három kiugró képességű játékosának köszönhetően aratott könnyed győzelmet a Soroksár SC az Érdi VSE U14-es csapata ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Sokat javult a nyitómérkőzés óta az Érdi VSE U14-es együttese, amelynek edzője, Csiszár Zoltán, az Ikarus-Maroshegy ellen elszenvedett 7–3-as vereség ellenére is elégedett volt csapata teljesítményével.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Első nagypályás mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett a jó erőkből álló Főnix-Gold FC-től az Érdi VSE U14-es csapata a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első fordulójában.

(tovább…)

2020. augusztus 9.

Felkészülési mérkőzést vívott egymással az Érdi VSE és a Szigethalom SC U14-es korosztálya az Ercsi úti Sporttelepen. A Csiszár Zoltán által irányított érdiek a találkozó elején jelentős hátrányba kerültek, de a folytatásban fordítottak és végül 10-8-ra nyertek.

(tovább…)

2020. március 9.

Az edzőmeccsek során többször is kiütéssel győzte le az Iváncsát az Érdi VSE U14-es együttese, de a hazai bajnoki rajt nem sikerült jól Serfőző Milán csapatának.

(tovább…)

2020. március 6.

Hosszú, de sérülések miatt nem zökkenőmentes időszak után március 8-án, 14.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az NB III Nyugati csoportját négypontos előnnyel vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2019. november 26.

Nikolics Balázs fejesével került előnybe az Iváncsa KSE otthonában az Érdi VSE U14-es együttese, Serfőző Milán csapata azonban hiába szerzett vezetést, a szünetre már hazai előnnyel érkeztek a felek, végül a házigazda az eredményt sikeresen megtartva győzött 2–1-re.

(tovább…)

2019. november 26.

Nem bírt a Halásztelek FC első csapatával az Érdi VSE Pest megyei ¾ pályás bajnokságban érdekelt U14-es második csapata, amely az első félidőben komoly hátrányba került, s ugyan a fordulás után egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak, nem tudott közelebb kerülni.

(tovább…)

2019. november 22.

Az NB III Nyugati csoportjának tavaszról előrehozott, 16. fordulójában a sereghajtó Hévíz SK vendégeként lép pályára az éllovas Érdi VSE november 24-én, 13 órától.

(tovább…)

2019. november 19.

Hazai pályán 8–3-ra ütötte ki az Asterix SC-t az Érdi VSE U14-es második csapata a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság délnyugati csoportjában.

(tovább…)