A keresett címke: Érdi VSE U14

2018. október 18.

Kiegyenlített mérkőzést játszott a Dunaújváros PASE együttesével az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály kilencedik fordulójából előrehozott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 11.

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a Dunakanyar SE-Szentendre ellen az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában. Serfőző István az eddigi védelmet három helyen is kénytelen volt megváltoztatni, így hiába kezdett jól az együttes, vereséget szenvedett…

(tovább…)

2018. október 8.

Kétgólos hátrányból Németh György és Szilágyi Levente révén pillanatok alatt egyenlített, de nem tudott pontot szerezni az ESK Ménfőcsanak ellen az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik körében…

(tovább…)

2018. október 1.

Számos kulcsjátékosát nélkülözte Habos Gergely, az Érdi VSE U15-ös csapatának edzője a Viadukt SE-Biatorbágy elleni mérkőzésen, amelyen végül nagy arányú vereséget szenvedett a vendég csapat.

(tovább…)

2018. október 1.

Vereséget szenvedett a Viadukt SE-Biatorbágy vendégeként az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Egészen kiváló első félidőt produkált az Érdi VSE U14-es csapata a Holler UNFC elleni hazai mérkőzésen, amely után Serfőző István tanítványai megszerezték első győzelmüket az új idényben.

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Vereséget szenvedett a Gárdony VSC otthonában az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 10.

Ugyan a szünetben még csak kétgólos hátrányban volt, végül nagyarányú vereséget szenvedett az Érdi VSE U14-es csapata a Siófoki Bányász SE ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)