A keresett címke: Érdi VSE tollaslabda

2020. június 16.

Örömmel jelentjük be, hogy visszatért nevelőegyesületéhez és játékos-edzőként, valamint mentorként segíti a fiatalok fejlődését a világranglista 136. helyén álló tollaslabdázónk, Kőrösi Ágnes.

(tovább…)

2020. március 10.

Technikai okok miatt nem rendezi meg március 14-én Kard Ki Kard Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

(tovább…)

2020. március 5.

A március végi, balatonboglári országos diákolimpiai döntőre való felkészülés jegyében rendezi meg Kard Ki Kard Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

(tovább…)

2020. február 29.

Február 28-án, a Polgárok Háza közgyűlési termében adták át a 2020-as Érd Kiváló Sportolója, Érd Kiváló Sportcsapata díjakat.

(tovább…)

2020. február 24.

Egyéniben bronzérmet, férfi párosban az OSC-s Kollár Tamással aranyérmet nyert a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezett Pesti Sport Kupán az Érdi VSE tollaslabdázója, Kis-Kasza Miklós.

(tovább…)

2020. február 23.

A Pest megyei diákolimpiai döntő után Cegléden volt jelenése a 21 érdi tollaslabdázónak, itt rendezték ugyanis a területi megmérettetést, ahonnan a dobogósok indulási jogot szereznek a március végi, balatonboglári országos fináléra – huszan teljesítették is ezt.

(tovább…)

2020. február 21.

Február 22-én Cegléd ad otthont a tollaslabda diákolimpia területi döntőjének, melyen huszonegy érdi sportoló vívhatja ki az országos döntőbe jutást.

(tovább…)

2020. február 3.

Hat-hat arany- és ezüst-, valamint kilenc bronzérmet szereztek az érdi tollaslabdázók a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában rendezett Pest megyei diákolimpiai döntőn.

(tovább…)

2019. december 28.

Népes mezőnnyel rendezte meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és a Pesti Sport Kft. a hagyományos év végi Csoki Kupáját, melyet ezúttal Karácsonyi Csoki Kupának kereszteltek a szervezők.

(tovább…)

2019. december 20.

A hagyományokhoz híven – már a diákolimpiára való felkészülés jegyében – rendezi meg hagyományos év végi, ezúttal Karácsonyi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, december 27-én, 9 órától.

(tovább…)