A keresett címke: Érdi VSE tollaslabda

2019. április 15.

Hat tollaslabdázóval vett részt a XIV. Ezüstlabda Torna nemzetközi tollaslabdaversenyen az Érdi VSE a szlovéniai Lendván. Az érdiek az U11-es korosztályban szereplő Harmos Boldizsár révén egy bronzérmet szereztek a rangos viadalról.

(tovább…)

2019. április 1.

28 érdi tollaslabdázó harcolta ki a diákolimpia országos döntőjén való részvétel jogát, melyen végül 25-en indultak, s 13 érmet szereztek.

(tovább…)

2019. március 25.

Egyéniben és vegyespárosban Csonti Mihállyal egyaránt bronzérmes lett az Abu-Dzabiban zajló speciális olimpián az érdi tollaslabdázó, Demeter Judit.

(tovább…)

2019. március 25.

Az év legfontosabb versenye, az országos diákolimpiai döntő előtt egy héttel tartotta Tavaszváró Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában.

(tovább…)

2019. március 21.

A diákolimpia március 29. és 31. között rendezendő országos döntőjére hazai versennyel készülnek az érdi tollaslabdázók. Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában tartja a Tavaszváró Csoki Kupát március 24-én az intézmény tornacsarnokában.

(tovább…)

2019. március 4.

Az Érdi VSE tizennyolc tollaslabdázója képviselte iskoláját a Cegléden rendezett Észak-Magyarországi területi diákolimpián, ahol mindegyik érdi induló dobogón végzett, azaz indulási jogot szerzett a hónap végén, Vácon rendezendő országos döntőre.

(tovább…)

2019. március 1.

Végre! Hosszas várakozás után március 3-án, 14.30-tól folytatódnak az NB III Nyugati csoportjának küzdelmei, amikor a 17. fordulóban az Érdi VSE a THSE-Szabadkikötőt látja vendégül.

(tovább…)

2019. március 1.

Az Érdi VSE U11-es tollaslabda csapata, valamint a diákolimpiai bajnok Harmos Márton is díjat vehetett át a Polgárok Házában.

(tovább…)

2019. február 27.

Az Érdi VSE tollaslabdázója, Demeter Judit a márciusi, Abu-Dzabiban rendezendő Speciális Olimpián részt vevő magyar delegáció tagjaként letette olimpiai esküjét a Sándor Palotában.

(tovább…)

2019. február 18.

Az Érdi VSE tíz tollaslabdázója vett részt az U13-as és U17-es korosztályok számára Pécsen rendezett Multi Alarm Kupán, ahol Kis-Kasza Miklós révén két érmet szereztek.

(tovább…)