A keresett címke: Érdi VSE tollaslabda

2021. április 30.

Két győzelemmel és egy vereséggel a legjobb 16 között búcsúzott a kijevi tollaslabda Európa-bajnokság további küzdelmeitől az Érdi VSE 25 éves válogatott tollaslabdázója, Kőrösi Ágnes, aki a világranglistán top 70-es versenyzőket is legyőzött.

(tovább…)

2021. április 13.

Április 27. és május 2. között Kijevben rendezik a tollaslabdázók 2020-ról 2021-re halasztott Európa-bajnokságát, melyen egyedüli magyarként indul egyéniben az Érdi VSE tollaslabdázója, edzője, Kőrösi Ágnes.

(tovább…)

2021. március 8.

Idén először indult el a harmadosztályú csapatbajnokságon az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya. A Közép-csoport első fordulóját korábban simán nyerték az érdiek és ez a második fordulóra is érvényes, hiszen ezúttal minden meccsüket megnyerték, így közel kerültek a másodosztályba jutáshoz.

(tovább…)

2021. március 1.

Harmadik versenyén harmadik aranyérmét nyerte az Érdi VSE tollaslabdázója Zsarnai Marcell és a győri Nusser Ádám tollaslabda kettőse, akik megnyerték a ceglédi Living Sport Kupa U17-es korosztályának férfi páros versenyét. Egyéniben sem Zsarnainak, sem Schvirján Zsófiának nem jött össze a dobogó.

(tovább…)

2021. február 8.

Február 6-án és 7-én Pécsen rendezték a tollaslabdázók felnőtt országos bajnokságát, ahol az Érdi VSE-ből Kis-Kasza Miklós először, játékos-edzője, Kőrösi Ágnes tizennyolcadszor állhatott a felnőtt ob dobogóján.

(tovább…)

2021. február 2.

Az Érdi VSE két tollaslabdázója négy kategóriában vett részt az U19-es korosztály szegedi Károlyi Ákos Kupáján, ahol Kis-Kasza Miklós férfi és vegyespárosban is dobogóra állhatott.

(tovább…)

2021. január 25.

Ismét Cegléden vettek részt egy korosztályos megmérettetésen az Érdi VSE tollaslabdázói, akik a fejlődés és a szórakozás jegyében ragadtak ütőt a Ludovika Kupán.

(tovább…)

2021. január 18.

Ahogy összeállt, múlt héten már felnőtt versenyt is nyert Dunakeszin Zsarnai Marcell és Nusser Ádám fiú tollaslabdapárosa, akik ezúttal Pécsen nyertek egy U17-es viadalt.

(tovább…)

2021. január 11.

Négy arany- és egy ezüstérmet szerzett Kőrösi Ágnes, Kis-Kasza Miklós és Zsarnai Marcell triója a ceglédi Living Sport Kupa felnőtt A-kategóriás és a dunakeszi VSD FL Perfect Kupa felnőtt C-kategóriás tollaslabdaversenyekről.

(tovább…)

2020. december 14.

Egy arany-, egy ezüst- és öt bronzérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói az idei év utolsó versenyén.

(tovább…)