A keresett címke: Érdi VSE NB III

2020. november 24.

November 25-én, 13 órakor pótolják az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójából elhalasztott THSE-Szabadkikötő – Érdi VSE bajnoki mérkőzést, ahol két, veretlenségi sorozatot építő együttes küzd meg egymással.

(tovább…)

2020. november 22.

Az első félidő végén gyorsan gólt váltottak a felek, így 1-1-es döntetlent hozott az Érdi VSE és a BKV Előre találkozója az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 20.

Az egyhónapos kihagyás után komoly meccsdömpingbe kezdett bele az Érdi VSE, amely november 22-én, 13 órától a BKV Előre ellen harmadik meccsét vívja egy hét alatt az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. A mérkőzést az Érdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

(tovább…)

2020. november 18.

Kevés helyzetet hozó mérkőzésen a második félidőben Kollega Krisztián kétszer is bevette a Tatabányai SC kapuját, így az Érdi VSE hazai környezetben 2–0-ra nyert az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójából pótolt bajnokin.

(tovább…)

2020. november 17.

Az NB III Nyugati csoportjának 2020/21-es évadát kiválóan kezdő újonc Tatabányai SC-t látja vendégül zárt kapuk mögött az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE a tizennegyedik fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán.

(tovább…)

2020. november 14.

A Balatonfüred hamar előnybe került, de a remek első félidőt produkáló Érdi VSE bő negyedóra után egyenlített, s a folytatásban mindkét félnek meg volt a lehetősége a három pont begyűjtésére, végül 1-1-es döntetlennel végeztek az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 13.

Legutóbb október 10-én lépett pályára az Érdi VSE, amely bő egyhónapos szünet után tér vissza, hiszen november 14-én, 13.30-tól a Balatonfüredi FC vendége lesz az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 5.

Továbbra sem tud pályára lépni az Érdi VSE NB III-as együttese, amelynél a Magyar Kupát megelőző PCR-vizsgálatok során tizennégy játékos produkált pozitív koronavírus-tesztet.

(tovább…)

2020. október 28.

Eredetileg október 28-án, 12.30-tól a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika ellen lépett volna pályára hazai környezetben az Érdi VSE NB III-as együttese. A találkozóra a nagyszámú koronavírusos megbetegedések miatt Limperger Zsolték nem tudtak kiállni, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak tovább.

(tovább…)

2020. október 21.

Múlt héten az Érdi VSE játékoskeretében két koronavírusos esetet is regisztráltak, s mellettük többen lebetegedtek, ezért elmaradt a Tatabánya SC elleni bajnoki. A játékosok nagy része továbbra sem hadra fogható, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Nagyatádi FC is hozzájárult az október 25-re kiírt bajnoki elhalasztásához.

(tovább…)