A keresett címke: Érdi VSE NB III

2020. június 29.

Durso Giuliano, Gál Szabolcs, Gera Dávid, Májer Gergő, Melczer Vilmos, Mojzer György és Pál Szabolcs is távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, melynek megvan az első új szerzeménye, az FC Dabastól érkező Fradi-nevelés, Popov Patrik személyében.

(tovább…)

2020. június 24.

A héten megkezdte a felkészülést a várhatóan augusztus elején induló szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt keddi edzésen tizenöt próbajátékos vett részt.

(tovább…)

2020. május 20.

A május 18-án hozott polgármesteri döntés értelmében ismét megkezdhette az edzéseket az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Az első edzést megelőzően játékosaink mellett hozzátartozói, barátai emlékeztek meg tragikusan fiatalon elhunyt tehetségünkről, Nagy Richárdról a Sporttelep bejáratánál.

(tovább…)

2020. május 5.

Az Érd Városi Sportegyesület vezetősége az alábbi tájékoztatást adja a bajnokság lezárásával és a feljutással kapcsolatban

(tovább…)

2020. április 2.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgója is segít a nehéz helyzetben lévőkön, ezért április elsejétől az egyesület csapatbuszával minden hétköznap két játékos segít a csomagok házhoz szállításában.

(tovább…)

2020. március 14.

A zárt kapu ellenére a kerítésen kívülről szépszámú nézősereg buzdította az Érdi VSE-t, amely első tavaszi hazai bajnokiján 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC második csapatától az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 13.

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében március 14-én, 14.30-kor zárt kapuk mögött kerül sor az Érdi VSE MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésére a bajnokság 19. fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

(tovább…)

2020. március 12.

Mint ismert, a magyar kormány rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett, amely miatt a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltják, így március 14-én, 14.30-tól az Érdi VSE–MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésünkre zárt kapuk mögött kerül sor. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

(tovább…)

2020. március 8.

Gólhátrányból hamar felállva, emberelőnyét kihasználva győzött 2–1-re a Pápai Perutz FC vendégeként a listavezető Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 6.

Hosszú, de sérülések miatt nem zökkenőmentes időszak után március 8-án, 14.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az NB III Nyugati csoportját négypontos előnnyel vezető Érdi VSE.

(tovább…)