A keresett címke: Érdi VSE NB III

2019. augusztus 23.

Az NB III Nyugati csoportjának negyedik körében ismét egy veretlen csapattal találkozik az Érdi VSE. Limperger Zsolt csapata augusztus 25-én, 11 órától a MOL Fehérvár FC II vendégeként lép pályára.

(tovább…)

2019. augusztus 18.

Küzdős mérkőzést vívott a forduló előtt éllovas Érdi VSE a második helyezett Pápai Perutz FC-vel az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában. A Pápa vezető találatára gyorsan reagáltak az érdiek, de újabb válasz már egyik oldalról sem érkezett.

(tovább…)

2019. augusztus 16.

Az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a két meccs után egyaránt százszázalékos mérleggel álló felek csapnak össze egymással, ugyanis augusztus 18-án, 17 órától az éllovas Érdi VSE a második helyezett Pápai Perutz FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. augusztus 11.

A Hévíz elleni kiütéses siker után idegenben is hasonlóan könnyedén, 3–0-ra győzött az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának második fordulójában, Sárváron.

(tovább…)

2019. augusztus 9.

A Hévíz elleni kiütéses idénnyitó siker után első idegenbeli mérkőzését augusztus 11-én, 17 órától a Sárvár FC vendégeként vívja az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának második fordulójában.

(tovább…)

2019. augusztus 4.

Lehengerlő játékkal rukkolt elő az új szezon első fordulójában az Érdi VSE. Az NB III Nyugati csoportjának 2019/2020-as nyitókörében Limperger Zsolt együttese 7–0-val küldte haza az újonc Hévíz csapatát.

(tovább…)

2019. augusztus 2.

Augusztus 4-én, 17 órától indul útjára a labda az NB III Nyugati csoportjának 2019/2020-as kiírásában. Az előző szezonban ezüstérmes Érdi VSE elsőként a két szezon után a harmadik vonalba visszatérő Hévíz SK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. július 28.

Szinte eseménytelen első félidőt követően viharos második játékrészt játszott az NB II-be feljutó Szolnoki MÁV FC-vel az Érdi VSE a felek bajnoki nyitány előtti utolsó edzőmérkőzésén.

(tovább…)

2019. július 23.

Immár hivatalos, hogy a Mol Fehérvár FC-től érkező Balogh Ádám, illetve az FTC-nél nevelkedő Csala Dávid is az Érdi VSE-ben folytatja pályafutását.

(tovább…)

2019. július 20.

Ugyan Lukács Richárd bombájával a Ceglédi VSE vezetett, de erre az Érdi VSE öt találattal felelt, aztán ugyan szépítettek a vendégek, de a házigazda így is 5-2-re nyerte negyedik nyári edzőmérkőzését.

(tovább…)