A keresett címke: Érdi VSE NB III

2020. szeptember 19.

Sima 3-0-s győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé az NB III-as Érdi VSE, amely a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE-t győzte le idegenben.

(tovább…)

2020. szeptember 18.

Szeptember 19-én, 15 órától a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE ellen kezdi meg a MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírását az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Érdi VSE.

(tovább…)

2020. szeptember 16.

Szeptember 19-én, szombaton 15 órától lép pályára a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE vendégeként az Érdi VSE a Mol Magyar Kupa főtábláján.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Kiegyenlített, izgalmas mérkőzésen szerezte meg hetedik sikerét és őrizte meg veretlenségét az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában, hazai pályán győzte le 2-1-re a Pápai Perutz FC-t.

(tovább…)

2020. június 29.

Durso Giuliano, Gál Szabolcs, Gera Dávid, Májer Gergő, Melczer Vilmos, Mojzer György és Pál Szabolcs is távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, melynek megvan az első új szerzeménye, az FC Dabastól érkező Fradi-nevelés, Popov Patrik személyében.

(tovább…)

2020. június 24.

A héten megkezdte a felkészülést a várhatóan augusztus elején induló szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt keddi edzésen tizenöt próbajátékos vett részt.

(tovább…)

2020. május 20.

A május 18-án hozott polgármesteri döntés értelmében ismét megkezdhette az edzéseket az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Az első edzést megelőzően játékosaink mellett hozzátartozói, barátai emlékeztek meg tragikusan fiatalon elhunyt tehetségünkről, Nagy Richárdról a Sporttelep bejáratánál.

(tovább…)

2020. május 5.

Az Érd Városi Sportegyesület vezetősége az alábbi tájékoztatást adja a bajnokság lezárásával és a feljutással kapcsolatban

(tovább…)

2020. április 2.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgója is segít a nehéz helyzetben lévőkön, ezért április elsejétől az egyesület csapatbuszával minden hétköznap két játékos segít a csomagok házhoz szállításában.

(tovább…)

2020. március 14.

A zárt kapu ellenére a kerítésen kívülről szépszámú nézősereg buzdította az Érdi VSE-t, amely első tavaszi hazai bajnokiján 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC második csapatától az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

(tovább…)