A keresett címke: Érdi VSE NB III

2021. szeptember 26.

Hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget a nemrég edzőt váltó SC Soprontól az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese bár a szünetben többgólos hátrányban lehetett volna, a második félidőben küzdött az egyenlítésért, de végül két góllal kikapott.

(tovább…)

2021. szeptember 24.

Szeptember 26-án, 16 órától az SC Sopront látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában.

(tovább…)

2021. szeptember 21.

Két egyaránt négy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel álló együttes csap össze egymással a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, hiszen szeptember 22-én, 16 órától az Érdi VSE az újonc ETO Akadémia vendége lesz.

(tovább…)

2021. szeptember 12.

Remek hangulatú mérkőzésen szép gólokat szerezve győzött 3-1-re a Kelen SC ellen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában. Limperger Zsolt együttesében Németh Gábor Vince, Koós Gábor és Gera Dávid is betalált.

(tovább…)

2021. szeptember 10.

Szeptember 12-én, 16 órától az újonc Kelen SC-t látja vendégül az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2021. szeptember 4.

Fordulatokkal és izgalommal tarkított mérkőzésen 4-3-ra nyert a Gyirmót FC Győr II vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában az Érdi VSE.

(tovább…)

2021. szeptember 3.

A Gyirmót FC Győr II vendégeként lép pályára szeptember 4-én, 11 órától az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában. Limperger Zsoltékra nem vár könnyű feladat, hiszen a Rába-partiak három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel rajtoltak.

(tovább…)

2021. szeptember 1.

Hazai pályán vesztette el bajnoki veretlenségét az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjában az éllovas Mosonmagyaróvári TE-t fogadta, amely a belső védő, Debreceni András mesterhármasával és Boros Gábor távoli bombájával győzött 4-0-ra az Ercsi úton.

(tovább…)

2021. augusztus 31.

Szeptember 1-jén, 16 órától a négy mérkőzés után két győzelemmel és két döntetlennel ötödik helyen álló Érdi VSE a listavezető és három sikerrel, illetve egy vereséggel rajtoló Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja az Ercsi úti Sporttelepen, az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2021. augusztus 22.

Noha már az első félidőben jelentős mezőnyfölényt alakított ki, csak a hajrában Németh Gábor Vince és Gubacsi Zoltán góljaival tudta megtörni a házigazda Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt és győzött 2-0-ra az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)