A keresett címke: Érdi VSE NB III

2020. február 22.

2–2-es döntetlent játszott az NB III Közép csoportjának ötödik helyén álló Dunaújváros PASE vendégeként Pálhalmán a Nyugati csoportot vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2020. február 20.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 22-én, 11 órára tervezett Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzésünkre a pálhalmi focipályán kerül sor.

(tovább…)

2020. február 12.

Az NB II-es Szolnoki MÁV FC és az NB III-as Jászberényi FC elleni felkészülési mérkőzések mellett az edzéseken is bizonyított, s megállapodott az Érdi VSE vezetőségével az együttes új igazolása, a 21 éves védekező középpályás, Durso Giuliano.

(tovább…)

2020. február 11.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a február 15-ére tervezett Ceglédi VSE elleni felkészülési mérkőzésünk elmarad! Az Érdi VSE legközelebb február 22-én, a Dunaújvárosi PASE ellen lép pályára!

(tovább…)

2020. február 8.

Hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az NB III Keleti csoportjában hatodik helyén telelő Jászberényi FC-vel a Nyugati csoportot vezető, azonban sérülések miatt igencsak foghíjas Érdi VSE.

(tovább…)

2020. január 25.

Balogh Ádám és Melczer Vilmos góljaival győzte le 2–0-ra a szintén NB III-as Dabas-Gyón FC-t az Érdi VSE, amelynél bemutatkozott a csapat új igazolása, Gál Szabolcs is.

(tovább…)

2020. január 17.

Távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától Kónya Benjámin és Pintér Nikolasz.

(tovább…)

2020. január 10.

Január 13-án kezdi meg a felkészülést az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére az éllovas Érdi VSE.

(tovább…)

2019. december 3.

39 pontot szerezve, négypontos előnnyel várja a tavaszt az NB III Nyugati csoportjában éllovas Érdi VSE, amelynek utolsó hazai mérkőzését követően tartotta a csapat évzáróját az egyesület vezetése.

(tovább…)

2019. december 1.

Számos meghatározó játékosa nélkül is dominált, ám a vezetést csak a második félidőben tudta megszerezni az Érdi VSE a Sárvár FC ellen 2019 utolsó tétmérkőzésén. Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában rendezett találkozót végül 3–1-re nyerte a házigazda.

(tovább…)