A keresett címke: Érdi VSE II

2019. április 26.

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában a kiesés elől menekülő Pénzügyőr SE vendégeként lép pályára az Érdi VSE április 28-án, 16.30-tól.

(tovább…)

2019. január 22.

Négyből három meccset megnyertek az Érdi VSE futsalcsapatai a hétvégi fordulókon, a negyedik alkalommal sem kaptak ki az érdiek, hiszen a felnőtteknél a Kóka elleni kiütéses siker mellett a Szigethalommal 1–1-es döntetlent játszottak.

(tovább…)

2018. november 29.

Az Érdi VSE öt korosztályban hét csapattal nevezett a hétvégén rajtoló 8. Pest Megyei Futsalhétvégék sorozatra.

(tovább…)

2018. november 6.

Egy büntetővel ugyan hátrányba került, de Pókecz Patrik duplájával megfordította a Bugyi SE II elleni mérkőzést az Érdi VSE második csapata, amely azonban mégsem örülhetett a győzelemnek a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának kilencedik, őszi utolsó fordulójában, hiszen 2–2-es döntetlennel zárult a találkozó.

(tovább…)

2018. október 31.

Hazai pályán 2–0-ra kikapott a Dunaharaszti MTK második csapatától az Érdi VSE II a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2018. október 29.

Az Érdi VSE négy együttesére is két mérkőzés vár az előttünk álló héten. Felnőtt NB III-as együttesünk a Magyar Kupában a másodosztályú Monort fogadja szerdán, míg az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában Nagykanizsán vendégszerepel.

(tovább…)

2018. október 23.

A Felsőpakony KSE második csapatánál vendégeskedett az Érdi VSE II a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának hetedik körében. Az érdiek hátrányból felállva győztek 4–1-re.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 10.

Hazai pályán 3-2-re kikapott az Érdi VSE második csapata a Szigetszentmárton FC-től a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának hatodik körében.

(tovább…)