A keresett címke: Érdi VSE felnőtt női

2020. október 14.

A 2011 ChampionFC -Metis második csapatát fogadta az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának negyedik körében. A vendégek viszonylag korán előnybe kerültek, de az érdiek a fordulás után egyenlítettek. Feljavuló játéka ellenére Lovász Gyöngyi együttese nem tudott élni helyzeteivel és egy ellentámadás végén a Metis II begyűjtötte a három pontot.

(tovább…)

2020. október 9.

Az előző szezon első helyezettje a második ellen, a mostani listavezető a harmadik otthonában! Az elmúlt évek pikáns rangadója október 10-én, 15 órától ismétlődik meg, amikor az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában az Érdi VSE az Ercsi úton fogadja a III. kerületi TVE-t.

(tovább…)

2020. szeptember 28.

A Budaörstől elszenvedett hazai vereség és a tárnoki döntetlen után a Csepel FC vendégeként megszerezte első győzelmét az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely Kőrösi Ágnes első félidő végén szerzett góljával nyert 1–0-ra a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 25.

Az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában, szeptember 27-én, 16 órától a Lipót Pékség SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE. A továbbra is veretlen Limperger Zsolt vezette együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a kisalföldiek is jó formának örvendenek.

(tovább…)

2020. szeptember 21.

A Budaörs elleni hazai pályán elszenvedett 3–1-es nyitó fordulóbéli vereség után újabb szomszédvári rangadó várt az Érdi VSE felnőtt női labdarúgócsapatára a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának második körében, ahol Lovász Gyöngyi együttese Tárnokon játszott 2–2-es döntetlent.

(tovább…)

2020. szeptember 18.

Szeptember 19-én, 15 órától a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE ellen kezdi meg a MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírását az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Érdi VSE.

(tovább…)

2019. november 22.

Az NB III Nyugati csoportjának tavaszról előrehozott, 16. fordulójában a sereghajtó Hévíz SK vendégeként lép pályára az éllovas Érdi VSE november 24-én, 13 órától.

(tovább…)

2019. november 19.

A magasabb osztályú, megye I-es Budaörsöt győzte le hazai pályán 2–1-re az Érdi VSE felnőtt női csapata, amely sikerével bejutott a legjobb négy közé a Pest megyei női kupában.

(tovább…)

2019. október 25.

Az előző szezon végén a másodosztályból kieső, a héten pedig edzőváltáson áteső Credobus Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2019. október 18.

A tabella negyedik helyén álló FC Nagykanizsát látja vendégül október 20-án, 14 órától az Ercsi úti Sporttelepen a listavezető Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában.

(tovább…)