A keresett címke: Érdi VSE felnőtt női

2018. november 21.

Hazai pályán kapott ki a Metis NFC II-től az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely matematikailag még bejuthat a felsőházba, ám erre a hazai 4–1-es vereség miatt (is) igen kicsi az esély.

(tovább…)

2018. november 6.

A bajnoki szünetben edzőmeccset játszott a Gyömrő vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese. Takács György lányai kiütéses, 13–1-es győzelmet arattak a négyszer húszperces találkozón.

(tovább…)

2018. október 31.

3–1-re győzött a Kelen SC második csapatának vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Délnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2018. október 23.

Sok hiányzóval, mindössze egy cserével vágott neki a Tárnok BKSK elleni hazai rangadónak az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 3.

Két döntetlen után megszerezte első győzelmét az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának negyedik körében a Metis NFC II vendégeként győzött 2–1-re.

(tovább…)

2018. október 2.

Ezen a héten sem fog unatkozni az Érdi VSE. Felnőtt NB III-as együttesünk vasárnap délután Ajkán vív rangadót, emellett nyolc csapatunk méreti meg magát.

(tovább…)

2018. szeptember 25.

Az Érdi VSE három csapata is a Dunaharaszti MTK-val csap össze az előttünk álló héten, emellett két alakulat Biatorbágyra látogat. Az U16-os lányok, az U7-es és U9-es csapatok hazai pályán szerepelnek.

(tovább…)

2018. szeptember 19.

Hiába dolgozott ki rengeteg helyzetet és „borította fel” a pályát az Érdi VSE felnőtt női csapata a Kelen SC ellen, csak egy 1–1-es döntetlent játszott a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának második fordulójában.

(tovább…)