A keresett címke: Dunaharaszti MTK

2021. május 10.

Hiába lőtt három gólt is az Érdi VSE U19-es együttese a Dunaharaszti MTK-nak, Serfőző István együttesének játéka sok hibával volt tarkítva, így hiába jött fel többször is a házigazda, 4-3-as vereséget szenvedett.

(tovább…)

2021. április 26.

Bár mindkét, a héten lejátszott mérkőzését elveszítette az Érdi VSE U14-es csapata, Csiszár Zoltán tanítványainak játékát még az ellenfél edzője is dicsérte.

(tovább…)

2021. április 12.

Hiába volt még üres kapura is helyzete, lehetőségeit nem tudta kihasználni a Dunaharaszti MTK vendégeként az Érdi VSE U15-ös csapata. Serfőző Milán tanítványai fölényük ellenére 1–0-s vereséget szenvedtek.

(tovább…)

2021. április 9.

Április 11-én, 16.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese múlt héten a Ménfőcsanak ellen törte meg nyeretlenségi sorozatát, melyet Pápán fokoznának Koós Gáborék.

(tovább…)

2020. november 16.

Ezúttal nem tudott jó teljesítményt nyújtani a Dunaharaszti MTK vendégeként az Érdi VSE U19-es csapata, amely az idény leggyengébb teljesítményét nyújtotta és 7–1-es vereséget szenvedett a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 16.

Tartalékosan állt fel a Dunaharaszti MTK ellen az Érdi VSE U17-es korosztálya, amely 7–1-es idegenbeli vereséget szenvedett a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 12. körében.

(tovább…)

2020. október 20.

Az első félidőben koncentrált játékot mutatott, de a másodikban könnyelművé vált és a hajrában végül nagyarányú vereséget szenvedett a Dunaharaszti MTK-tól az Érdi VSE U14-es együttese a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 8. fordulójában.

(tovább…)

2020. október 20.

Hiába mutat hetek óta jó teljesítményt az Érdi VSE U15-ös együttese, Serfőző Milán csapatának ezúttal sem jött össze a győzelem, miután a regionális bajnokság középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójában 5-2-es vereséget szenvedett a Dunaharasztitól.

(tovább…)

2019. április 14.

Nyolcvan percen keresztül dominált a Dunaharaszti MTK vendégeként az Érdi VSE, azonban a hajrában szorossá tették a meccset a hazaiak. Az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójából rendezett mérkőzést végül az érdiek nyerték 3–2-re.

(tovább…)

2019. április 12.

Amíg az egyik a dobogóért, a másik a kiesés ellen küzd. A bajnokság hajrájára érkezve minden csapatnak egyre nagyobb szüksége van a győzelemre, s ez az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában rendezendő Dunaharaszti MTK–Érdi VSE mérkőzésen sem lesz másképp.

(tovább…)