A keresett címke: Diósdi TC

2019. április 16.

Hazai pályán a szünetben még kétgólos hátrányban volt az Érdi VSE U14-es csapata a Diósdi TC elleni rangadón, ám a fordulás után Tóth-Zarubay Róbert két és Pusztai Gábor egy góljával fordított és 3–2-re győzött Serfőző István alakulata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 23. körében.

(tovább…)

2019. április 16.

Ugyan jól küzdött a Diósdi TC ellen rangadón az Érdi VSE U15-ös csapata, de a védelmi hibákat könyörtelenül kihasználta a jobb erőkből álló ellenfél, amely megérdemelten szerezte meg a három pontot a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 23. fordulójában.

(tovább…)

2019. április 9.

Kétszer is visszajött a meccsbe a mezőny egyik legjobb csapata elleni szomszédvári rangadón az Érdi VSE U19-es együttese, de az egyéni hibákat kihasználta a Diósd és megérdemelten nyert a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 20. fordulójában.

(tovább…)

2018. október 10.

Fájó vereséget szenvedett az eddig remeklő Érdi VSE U17-es csapata, amely a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében hiába dolgozott ki több helyzetet a Diósdi TC ellen, a hazaiak két lövésükből egyet gólra váltottak és nyertek…

(tovább…)

2018. október 8.

Vereséget szenvedett a Diósdi TC vendégeként az Érdi VSE U19-es együttese a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 6.

Második nagypályás tétmérkőzésén tisztességesen helyt állt a Diósdi TC elleni idegenbeli rangadón az Érdi VSE U14-es alakulata, amelynek ugyan meg volt a lehetősége a pontszerzésre, végül 2–0-ra kikapott.

(tovább…)

2018. szeptember 6.

Ugyan négygólos vereséget szenvedett, de remekül küzdött az Érdi VSE U15-ös alakulata Diósdi TC otthonában a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 8. fordulójából előrehozott mérkőzésén.

(tovább…)

2018. június 6.

3–1-re kikapott az Érdi VSE U17-es csapata a Diósdi TC elleni szezonzárón.

(tovább…)

2018. június 4.

Gól nélküli döntetlent hozott az U19-es korosztály térségi rangadója a harmadosztály középnyugati csoportjának zárókörében.

(tovább…)

2018. április 28.

A korai hátrány után remekelt az Érdi VSE U15-ös csapata a Diósdi TC elleni térségi rangadón, mégis, hiába volt több hatalmas ziccere a házigazdának, nem tudott élni vele.

(tovább…)