A keresett címke: Diósdi TC

2019. október 16.

Az első félidőben egy szöglet után szerzett vezetést a Diósdi TC az Érdi VSE U17-es csapata ellen, melyet egy – a játékvezető által tévesen megítélt – újabb szöglettel dupláztak meg a vendégek, akik végül 3–0-ra nyerték a térségi rangadót a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2019. október 15.

Rangadóra készült, de nem tudta felvenni a versenyt a Diósdi TC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 15.

Remekül kezdett és megvalósította az előzetesen megbeszélteket, mégsem bírt a Diósdi TC-vel az Érdi VSE U15-ös együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 15.

Hiába kezdte jól a Diósd elleni rangadót, nem tudott pontot szerezni az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2019. április 16.

Hazai pályán a szünetben még kétgólos hátrányban volt az Érdi VSE U14-es csapata a Diósdi TC elleni rangadón, ám a fordulás után Tóth-Zarubay Róbert két és Pusztai Gábor egy góljával fordított és 3–2-re győzött Serfőző István alakulata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 23. körében.

(tovább…)

2019. április 16.

Ugyan jól küzdött a Diósdi TC ellen rangadón az Érdi VSE U15-ös csapata, de a védelmi hibákat könyörtelenül kihasználta a jobb erőkből álló ellenfél, amely megérdemelten szerezte meg a három pontot a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 23. fordulójában.

(tovább…)

2019. április 9.

Kétszer is visszajött a meccsbe a mezőny egyik legjobb csapata elleni szomszédvári rangadón az Érdi VSE U19-es együttese, de az egyéni hibákat kihasználta a Diósd és megérdemelten nyert a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 20. fordulójában.

(tovább…)

2018. október 10.

Fájó vereséget szenvedett az eddig remeklő Érdi VSE U17-es csapata, amely a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében hiába dolgozott ki több helyzetet a Diósdi TC ellen, a hazaiak két lövésükből egyet gólra váltottak és nyertek…

(tovább…)

2018. október 8.

Vereséget szenvedett a Diósdi TC vendégeként az Érdi VSE U19-es együttese a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 6.

Második nagypályás tétmérkőzésén tisztességesen helyt állt a Diósdi TC elleni idegenbeli rangadón az Érdi VSE U14-es alakulata, amelynek ugyan meg volt a lehetősége a pontszerzésre, végül 2–0-ra kikapott.

(tovább…)