A keresett címke: Diósdi TC

2021. június 1.

Hazai pályán térségi rangadóval zárta a szezont az Érdi VSE U14-es korosztálya, amely sok helyzete ellenére 1-1-es döntetlennel zárzt a Diósdi TC ellen.

(tovább…)

2021. május 31.

Hamarabb is lezárhatta volna a mérkőzést, de teljesítményére így sem panaszkodhat az Érdi VSE U19-es korosztálya, amely simán győzött 3-1-re a Diósdi TC vendégeként a záró fordulóbeli térségi rangadón.

(tovább…)

2021. május 31.

Hazai pályán térségi rangadóval zárta le a szezont az Érdi VSE U15-ös együttese, amely ugyan kétszer is vezetett a Diósd ellen, 2-2-es döntetlennel búcsúztatta a Diósgyőri VTK-hoz távozó edzőjét, Serfőző Milánt.

(tovább…)

2021. május 28.

Május 30-án, 18 órától az NB III Nyugati csoportjának 38., utolsó fordulójában a tabella 10. helyén álló Érdi VSE a bennmaradásért küzdő és jelenleg 17. helyen álló BKV Előre vendégeként zárja az idényt.

(tovább…)

2020. december 8.

Gyengébb első percek után egyenrangú ellenfele volt a Diósdnak a térségi rangadón az Érdi VSE U14-es csapata, amely mindent megtett, de a nagy gólok meccséből a hazaiak kerültek ki győztesen.

(tovább…)

2020. december 7.

Hazai pályán vívott térségi rangadót a Diósddal az Érdi VSE U19-es együttese. Serfőző István csapata kiegyenlített első félidő után a másodikban jobban akarta a győzelmet, mely a Kovács Áron által kiharcolt és értékesített büntetővel össze is jött a regionális bajnokság középnyugati csoportjának, 15., őszi utolsó körében.

(tovább…)

2020. december 7.

Agyonnyert mérkőzést engedett ki a kezei közül az Érdi VSE U15-ös együttese, amely büntetőt is hibázott a Diósdi TC elleni 2–1-re elveszített térségi rangadón a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 15., őszi utolsó fordulójában.

(tovább…)

2020. november 30.

Elkezdődött a Pest megyei Futsal7vége idei kiírása, ahol az Érdi VSE U17-es együttese már két mérkőzést játszott le a másodosztály nyugati csoportjában, s mindkettőt megnyerte Kajdy György együttese.

(tovább…)

2019. október 16.

Az első félidőben egy szöglet után szerzett vezetést a Diósdi TC az Érdi VSE U17-es csapata ellen, melyet egy – a játékvezető által tévesen megítélt – újabb szöglettel dupláztak meg a vendégek, akik végül 3–0-ra nyerték a térségi rangadót a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2019. október 15.

Rangadóra készült, de nem tudta felvenni a versenyt a Diósdi TC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)