A keresett címke: Ceglédi VSE

2019. július 20.

Ugyan Lukács Richárd bombájával a Ceglédi VSE vezetett, de erre az Érdi VSE öt találattal felelt, aztán ugyan szépítettek a vendégek, de a házigazda így is 5-2-re nyerte negyedik nyári edzőmérkőzését.

(tovább…)

2019. június 21.

Július elsején megkezdi a felkészülést az augusztus 4-én rajtoló NB III-as bajnokságra az Érdi VSE, amely júliusban négy edzőmérkőzést vív.

(tovább…)

2019. január 27.

3-1-re kikapott második felkészülési mérkőzésén az NB II tavaszi rajtjára főpróbát tartó Ceglédi Vasutas vendégeként az Érdi VSE NB III-as együttese.

(tovább…)

2018. február 18.

Ötödik felkészülési mérkőzésén is megőrizte veretlenségét az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely a Merkantil Bank Liga NB II hatodik helyén telelő Ceglédi VSE vendégeként győzött Kárász Krisztián hajrában szerzett találatával.

(tovább…)

2018. január 15.

A Pest megyei első osztály tizenkettedik helyén álló Tököl VSK ellen játssza első hazai mérkőzését az Érdi VSE NB III-as együttese.

(tovább…)

2018. január 3.

Január közepén a szokásos, martfűi edzőtáborral kezdi meg a felkészülést a március 3-án, a Pénzügyőr vendégeként induló tavaszi idényre az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE.

(tovább…)