A keresett címke: U16 lány

2018. január 10.

Hamarosan újra élet költözik az Ercsi úti Sporttelepre, ugyanis csapataink megkezdik a felkészülést a tavaszi idényre.

(tovább…)

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)

2017. december 22.

Nagyon fontos fél éven van túl az Érdi VSE U16-os lány csapata, hiszen az együttes az országos bajnokságban kezdte meg szereplését. Voltak nagyon jó mérkőzései a csapatnak, de azt is látni kell, hogy ebben a bajnokságban még nagy a különbség az egyes gárdák között.

(tovább…)

2017. december 6.

December 5-én este az Érdi VSE Ercsi úti Sporttelepére is ellátogatott a Mikulás, hogy az idén jól viselkedő labdarúgópalántákat megajándékozza.

(tovább…)

2017. november 14.

Az első osztályú U16-os, ¾ pályás lány bajnokság Északnyugati csoportjában véget ért az őszi szezon az Érdi VSE csapatának.

(tovább…)

2017. november 10.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 14. fordulójában Felcsútra látogat, ahol a Puskás Akadémia FC második csapata ellen lép pályára.

(tovább…)

2017. november 7.

Hazai pályán a nagykanizsai Ziccer NLSE ellen lépett pályára az U16-os első osztály északnyugati csoportjának nyolcadik körében az Érdi VSE korosztályos lány együttese.

(tovább…)

2017. november 3.

Az NB III Nyugati csoportjának tizenharmadik körében az élről leszoruló Érdi VSE a VLS Veszprém vendégeként lép pályára.

(tovább…)

2017. október 18.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Érdi VSE családi napján az U16-os lány együttes az FC Ajkától a korosztályos első osztályú háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2017. október 13.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

(tovább…)