A keresett címke: U15

2018. január 10.

Hamarosan újra élet költözik az Ercsi úti Sporttelepre, ugyanis csapataink megkezdik a felkészülést a tavaszi idényre.

(tovább…)

2017. december 28.

Négy csapattal rendeztek felkészülési teremlabdarúgó tornát az U15-ös korosztály számára, melyen az Érdi VSE mellett az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapata, a Tárnok Bolha és a Törökbálinti LASE együttese vettek részt.

(tovább…)

2017. december 23.

Az ismerkedés fázisa után megtalálta a csapat rendszerét, s az őszi idény második felétől kezdődően egyre jobban szerepelt a Papp Gábor által irányított U15-ös csapata az Érdi VSE-nek a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)

2017. november 27.

Két mérkőzést játszott az Érdi VSE U15-ös gárdája néhány nap alatt. Papp Gábor együttese előbb az első fordulóból elhalasztott Viadukt SE elleni mérkőzést pótolta, majd a Tatabánya TFCE ellen zárta az idény őszi felét a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2017. november 24.

Utolsó bajnoki mérkőzésére készül az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában. A tavaszról előrehozott 16. fordulóban Limperger Zsolt alakulata a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül vasárnap 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.)

(tovább…)

2017. november 22.

Ez ám a mesterhármas! Kertész Bence akcióból, szabadrúgásból és szögletből is bevette a Csákvári TK kapuját, s vezérletével 3–1-re győzött az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2017. november 17.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 15. fordulójában, az őszi idény utolsó mérkőzésén fogadja a Videoton FC második csapatát.

(tovább…)

2017. november 14.

Az Érdi VSE U15-ös csapata hazai pályán remekül játszott, ám 4–2-es vereséget szenvedett a Kelen SC ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2017. november 10.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 14. fordulójában Felcsútra látogat, ahol a Puskás Akadémia FC második csapata ellen lép pályára.

(tovább…)