A keresett címke: Törökbálinti LASE

2018. május 3.

Nagyarányú vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Törökbálinti LASE vendégeként.

(tovább…)

2018. április 10.

1–1-es döntetlenre végzett az Érdi VSE felnőtt női csapata a Törökbálinti LASE vendégeként a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2018. április 3.

Jól kezdte a Törökbálinti LASE elleni mérkőzését az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály Középnyugati csoportjának 17. fordulójában.

(tovább…)

2017. december 28.

Négy csapattal rendeztek felkészülési teremlabdarúgó tornát az U15-ös korosztály számára, melyen az Érdi VSE mellett az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapata, a Tárnok Bolha és a Törökbálinti LASE együttese vettek részt.

(tovább…)

2017. szeptember 29.

Az Érdi VSE az újonc, a bajnokságot ígéretesen kezdő Tintahalak SE-Szabadkikötő együttesét fogadja szeptember 30-án, 15 órakor az Ercsi úti sporttelepen.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

Az U15-ös másodosztály középnyugati csoportjának negyedik fordulójában Érden, az Ercsi úti sporttelepen rendezték a Törökbálinti LASE–Érdi VSE mérkőzést, hiszen a TLASE kérte a pályaválasztói jog felcserélését.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

A pályaválasztói jog felcserélése miatt a Törökbálinti LASE számított a hazai együttesnek az Érdi VSE ellen, az Ercsi úti Sporttelepen rendezett U14-es mérkőzésnek a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)