A keresett címke: Női foci

2018. április 18.

Az egy hellyel előtte álló Amazonok SE ellen lépett pályára Tatabányán az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság nyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2018. április 11.

Az Érdi VSE három felnőtt csapata mellett mind az öt nagypályás, korosztályos alakulat pályára lép a hétvégén.

(tovább…)

2018. április 10.

1–1-es döntetlenre végzett az Érdi VSE felnőtt női csapata a Törökbálinti LASE vendégeként a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2018. április 3.

Az Érdi VSE NB III-as csapata szombaton a Nyugati csoport harmadik helyén álló TARR Andráshida SC-t látja vendégül, emellett nagypályás utánpótláscsapataink nyolc meccset vívnak, de a Bozsik-programban még az U13-asok és az U11-esek is érdekeltek lesznek.

(tovább…)

2018. március 30.

A félidőben még 1–0-ra az Érdi VSE felnőtt női csapata vezetett a Metis NFC ellen, a fordulás után azonban fordított a házigazda, s végül 4–1-re nyert a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 11. körében.

(tovább…)

2018. március 20.

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2018. március 19.

Lejátszotta a tavaszi idény első mérkőzését az Érdi VSE női együttese, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 10. fordulójában a Szentendre VSE-t verte 6–0-ra.

(tovább…)

2017. december 22.

Mind létszámban, mind játékban nagyon sokat fejlődött az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely hét ponttal zárta az őszt.

(tovább…)

2017. november 10.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 14. fordulójában Felcsútra látogat, ahol a Puskás Akadémia FC második csapata ellen lép pályára.

(tovább…)

2017. november 8.

A tabellán második helyen álló Fortuna SE vendégeként lépett pályára Komáromban a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában az Érdi VSE felnőtt női együttese.

(tovább…)