A keresett címke: Női foci

2017. október 18.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Érdi VSE családi napján az U16-os lány együttes az FC Ajkától a korosztályos első osztályú háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2017. október 13.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

(tovább…)

2017. október 11.

Háromgólos hátrányból felállva aratott nyolcgólos sikert az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely Horváth Melitta tizenegy (!!!) góljával nyert 12–4-re a Csákvári TK vendégeként az U16-os háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)

2017. október 2.

Lejátszotta első hazai, összességében második mérkőzését az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely a korosztályos első osztály északnyugati csoportjában a Zalaegerszegi TE FC-től 10–0-ra kapott ki.

(tovább…)

2017. október 2.

Tavaly hazai környezetben 5–0-ra, idegenben 3–1-re kapott ki a Törökbálinti LASE-től, ezúttal pedig gól nélküli döntetlent játszott az Érdi VSE női csapata a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

A Pest megyei ¾ pályás női bajnokság Nyugati csoportjának második fordulójában a bajnoki címre is esélyes Metis FC-t fogadta az Érdi VSE.

(tovább…)

2017. szeptember 19.

Első meccsén 6–1-es vereséget szenvedett az Érdi VSE U16-os lány csapata az országos háromnegyedpályás bajnokság középnyugati csoportjában, Veszprémben.

(tovább…)

2017. szeptember 13.

Lejátszotta idei első tétmérkőzését az Érdi VSE női labdarúgócsapata. Takács György lányai a Pest megyei kupa első fordulójában hazai pályán kaptak ki a Baracs SE együttesétől, így nem jutottak tovább.

(tovább…)