A keresett címke: Női foci

2017. december 22.

Mind létszámban, mind játékban nagyon sokat fejlődött az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely hét ponttal zárta az őszt.

(tovább…)

2017. november 10.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 14. fordulójában Felcsútra látogat, ahol a Puskás Akadémia FC második csapata ellen lép pályára.

(tovább…)

2017. november 8.

A tabellán második helyen álló Fortuna SE vendégeként lépett pályára Komáromban a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában az Érdi VSE felnőtt női együttese.

(tovább…)

2017. október 24.

1–0-ra kikapott a Tárnok KSK elleni rangadón az Érdi VSE női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának hatodik fordulójában.

(tovább…)

2017. október 18.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Érdi VSE családi napján az U16-os lány együttes az FC Ajkától a korosztályos első osztályú háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2017. október 13.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

(tovább…)

2017. október 11.

Háromgólos hátrányból felállva aratott nyolcgólos sikert az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely Horváth Melitta tizenegy (!!!) góljával nyert 12–4-re a Csákvári TK vendégeként az U16-os háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)

2017. október 2.

Lejátszotta első hazai, összességében második mérkőzését az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely a korosztályos első osztály északnyugati csoportjában a Zalaegerszegi TE FC-től 10–0-ra kapott ki.

(tovább…)

2017. október 2.

Tavaly hazai környezetben 5–0-ra, idegenben 3–1-re kapott ki a Törökbálinti LASE-től, ezúttal pedig gól nélküli döntetlent játszott az Érdi VSE női csapata a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

A Pest megyei ¾ pályás női bajnokság Nyugati csoportjának második fordulójában a bajnoki címre is esélyes Metis FC-t fogadta az Érdi VSE.

(tovább…)