A keresett címke: Kaposvári Rákóczi FC

2018. március 24.

A szünetben 2–0-ra vezetett a Kaposvári Rákóczi FC, majd ugyan az érdiek sokat tettek a győzelemért, de hiába zárkóztak Tárkányi Gergő találatával, nem tudtak egyenlíteni, így 2–1-es vereséget szenvedtek az éllovas ellen az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában.

(tovább…)

2018. március 24.

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában rangadót vív egymással a tabella második helyén álló Érdi VSE és az éllovas Kaposvári Rákóczi FC. Cikkünk folyamatosan frissül!

(tovább…)

2018. március 23.

A tabella első két helyén álló csapat, a második Érdi VSE és az éllovas Kaposvári Rákóczi FC vív rangadót az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában, az Ercsi úti Sporttelepen, március 24-én, 15 órától.

(tovább…)

2018. március 20.

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2017. szeptember 12.

Nagy rangadót nyert az Érdi VSE. Az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában Limperger Zsolt együttese a bajnokaspiráns Kaposvári Rákóczi FC-t győzte le idegenbe. Az Érd Tv összefoglalója a KaposTv felvételeiből.

(tovább…)

2017. szeptember 11.

A Kaposvári Rákóczi FC-Érdi VSE mérkőzés képei. Fotók: Balogh István.

(tovább…)

2017. szeptember 9.

Fontos rangadót nyert meg az NB III Nyugati csoportjának ötödik körében az Érdi VSE, amely a bajnokaspiráns Kaposvári Rákóczi FC vendégeként győzött 2–1-re.

(tovább…)

2017. szeptember 9.

Köszöntjük olvasóinkat az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában rendezett Kaposvári Rákóczi FC–Érdi VSE mérkőzés élő, szöveges közvetítésén! A találkozót a kapos.hu élőben, kommentárral, képpel közvetíti, ezt ide kattintva érheti el. Cikkünk folyamatosan frissül!

(tovább…)