A keresett címke: Felnőtt női

2018. november 6.

A bajnoki szünetben edzőmeccset játszott a Gyömrő vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese. Takács György lányai kiütéses, 13–1-es győzelmet arattak a négyszer húszperces találkozón.

(tovább…)

2018. október 31.

3–1-re győzött a Kelen SC második csapatának vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Délnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2018. október 23.

Sok hiányzóval, mindössze egy cserével vágott neki a Tárnok BKSK elleni hazai rangadónak az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság délnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. június 28.

Szinte minden szinten előrelépett, bővült az Érdi VSE a 2017/2018-as bajnoki idényben. Novák Ferencet, az Érdi VSE ügyvezető elnökét kérdeztük.

(tovább…)

2018. június 19.

Három győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel a hatodik helyen zárt az Érdi VSE felnőtt női csapata a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Nyugati csoportjában. Takács Györggyel, a csapat edzőjével beszélgettünk.

(tovább…)

2018. június 13.

Az Érdi VSE csapatai közül utolsóként a felnőtt női együttes volt még versenyben, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó fordulójában, Piliscsabán kapott ki 3–1-re.

(tovább…)

2018. június 6.

Négygólos vereséget szenvedett az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó előtti körében.

(tovább…)

2018. május 16.

A Tárnok KSK otthonában játszott térségi rangadót az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

(tovább…)

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)

2017. december 22.

Mind létszámban, mind játékban nagyon sokat fejlődött az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely hét ponttal zárta az őszt.

(tovább…)