A keresett címke: Felnőtt női

2018. május 16.

A Tárnok KSK otthonában játszott térségi rangadót az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

(tovább…)

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)

2017. december 22.

Mind létszámban, mind játékban nagyon sokat fejlődött az Érdi VSE felnőtt női együttese, amely hét ponttal zárta az őszt.

(tovább…)

2017. november 18.

Győzelemmel, sőt, ha úgy vesszük kettős győzelemmel zárta az őszi idényt az Érdi VSE felnőtt női együttese, hiszen a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjában a Piliscsaba SE-t 5–0-ra győzte le, valamint a Szentendrei VSE elleni elmaradt mérkőzésért is megkapta a három pontot, 3–0-s gólkülönbséggel.

(tovább…)

2017. november 3.

Az NB III Nyugati csoportjának tizenharmadik körében az élről leszoruló Érdi VSE a VLS Veszprém vendégeként lép pályára.

(tovább…)

2017. október 20.

Az Érdi VSE NB III-as felnőtt együttese a Nyugati csoport tizenegyedik fordulójában Csornára látogat, emellett további nyolc gárda is pályára lép.

(tovább…)

2017. október 13.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

(tovább…)

2017. október 6.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a bajnokság Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában a BKV Előre SC vendégeként lép pályára október 8-án, 15 órakor a BKV Előre Stadionban.

(tovább…)