A keresett címke: FC Ajka

2018. április 25.

Egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszott az Érdi VSE U16-os lány csapata.

(tovább…)

2018. március 10.

A gól nélküli első félidő után a második játékrész elején Kelemen Patrik góljával még az Érdi VSE vezetett, de Csizmadia Zoltán egyenlített, Horváth Péter pedig a Kertész Ferenc által védett tizenegyes utáni kipattanót pofozta be, végül az FC Ajka 3–1-re győzött, így az NB III Nyugati csoportjában a tizennyolcadik forduló után egypontos a hátránya a második helyezett érdiekkel szemben.

(tovább…)

2018. március 10.

Miután a Pénzügyőr SE ellen elmaradt a 17. fordulóból rendezett tavaszi nyitány, az FC Ajkával vív rangadót az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az Érdi VSE. Cikkünk folyamatosan frissül!

(tovább…)

2018. március 9.

Hat mérkőzést játszott a felkészülés során az Érdi VSE. Az NB III Nyugati csoportjában azonos pontszámmal, de kevesebb nyert mérkőzéssel az éllovas Kaposvárhoz képest második helyen álló gárda a nyitókörben a harmadik helyezett Ajkát fogadja március 10-én, szombaton, 14.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2017. október 18.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Érdi VSE családi napján az U16-os lány együttes az FC Ajkától a korosztályos első osztályú háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2017. szeptember 22.

A Magyar Kupa hatodik körében rendezett FC Ajka-Érdi VSE mérkőzés képei. Fotók: Balogh István.

(tovább…)

2017. szeptember 22.

Az Érd Tv összefoglalója az Ajkai Szó felvételeiből a Magyar Kupa hatodik fordulójában rendezett FC Ajka-Érdi VSE mérkőzésről.

(tovább…)

2017. szeptember 20.

A labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában, a főtáblán az Érdi VSE a szintén az NB III Nyugati csoportjában érdekelt FC Ajka vendégeként lépett pályára. Limperger Zsolt együttese tizenegyesekkel nyert.

(tovább…)

2017. szeptember 20.

Köszöntjük olvasóinkat az FC Ajka–Érdi VSE Magyar Kupa mérkőzésen. Cikkünk folyamatosan frissül.

(tovább…)

2017. szeptember 19.

Szeptember 20-án, 17.30-kor az Ajkai Városi Sportcentrumban lép pályára az Érdi VSE a Magyar Kupa hatodik körében, a főtábla első fordulójában a bajnoki rivális FC Ajka vendégeként. (tovább…)