A keresett címke: Érdi VSE

2018. április 25.

Az Érdi Városi Sportegyesület idén nyáron is megrendezi napközis focitáborát, melyre várja azokat a hat és 15 év közötti fiúkat és lányokat, akik szeretnének egy jó hangulatú, a labdarúgás köré épülő közösségbe tartozni, s a nyári szünetet színes programokkal eltölteni!

(tovább…)

2018. április 3.

Az Érdi VSE NB III-as csapata szombaton a Nyugati csoport harmadik helyén álló TARR Andráshida SC-t látja vendégül, emellett nagypályás utánpótláscsapataink nyolc meccset vívnak, de a Bozsik-programban még az U13-asok és az U11-esek is érdekeltek lesznek.

(tovább…)

2018. március 20.

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2018. március 17.

Mind a III. kerületi TVE, mind az Érdi VSE nagyot küzdött az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában lejátszott mérkőzésen.

(tovább…)

2018. március 15.

Érd Megyei Jogú Város a legnagyobb városi kitüntetést adományozta az Érdi Városi Sportegyesület elnökének, Novák Ferencnek.

(tovább…)

2018. március 14.

Két helyszínen, Budapesten a Hódos Tamás Emlékversenyen és Seregélyesen a két korosztály számára tartott országos ranglistaversenyen vettek részt az Érdi VSE tollaslabdázói.

(tovább…)

2018. március 13.

Az Érdi VSE nyolc mérkőzést vív az előttünk álló héten. A felnőtt NB III-as csapat a Nyugati csoportban kétszer is Budapesten vendégszerepel.

(tovább…)

2018. március 10.

A gól nélküli első félidő után a második játékrész elején Kelemen Patrik góljával még az Érdi VSE vezetett, de Csizmadia Zoltán egyenlített, Horváth Péter pedig a Kertész Ferenc által védett tizenegyes utáni kipattanót pofozta be, végül az FC Ajka 3–1-re győzött, így az NB III Nyugati csoportjában a tizennyolcadik forduló után egypontos a hátránya a második helyezett érdiekkel szemben.

(tovább…)

2018. március 10.

2018. március 11. jeles nap mind az Érdi VSE, mind Érd Megyei Jogú Város, mind a Honvéd vízilabda csapatának életében. Ezen a napon ünnepli 80. szülinapját az Érdi VSE elnöke, a Honvéd vízilabdacsapatának korábbi szakosztály-igazgatója, jelenlegi technikai vezetője Novák Ferenc. Portré.

(tovább…)

2018. március 5.

Megkezdik a tavaszi idényt az Érdi VSE labdarúgócsapatai, a tollaslabdázók pedig Budapesten szerepelnek.

(tovább…)