A keresett címke: Érdi VSE

2017. október 19.

Az Érdi VSE és az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola közös szervezésében lezajló Őszi Csoki Kupáról az Érd Tv készített riportot.

(tovább…)

2017. október 4.

7–1-es vereséget szenvedett az Iváncsa-Maroshegy U15-ös csapatától az Érdi VSE korosztályos együttese a másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2017. október 4.

Az Érdi VSE U14-es együttese kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott hazai környezetben az Iváncsa-Maroshegy ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)

2017. október 3.

Az augusztusi, évadnyitó Csoki Kupa után október 14-én ismét megrendezi őszi versenyét az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

(tovább…)

2017. október 2.

Lejátszotta első hazai, összességében második mérkőzését az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely a korosztályos első osztály északnyugati csoportjában a Zalaegerszegi TE FC-től 10–0-ra kapott ki.

(tovább…)

2017. október 2.

Tavaly hazai környezetben 5–0-ra, idegenben 3–1-re kapott ki a Törökbálinti LASE-től, ezúttal pedig gól nélküli döntetlent játszott az Érdi VSE női csapata a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2017. szeptember 30.

Az első félidőben még gól nélküli döntetlenre álltak a felek, aztán a fordulás után kiütéses győzelmet aratott az Érdi VSE a Tintahalak SE-Szabadkikötő ellen az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik körében. (tovább…)

2017. szeptember 30.

Köszöntjük olvasóinkat az Érdi VSE-THSE-Szabadkikötő mérkőzés élő közvetítését olvassák. Cikkünk  folyamatosan frissül!

(tovább…)

2017. szeptember 27.

Kovács Norbert, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatója és T. Mészáros András polgármester szerdán aláírták az Ercsi úti sportkomplexum megvalósításához szükséges együttműködési megállapodást. 3,2 milliárd forintból, az NSK beruházásával jövő év december 31-éig olyan létesítmény épül Érden, amely a környék egyik sportközpontja lehet – számolt be róla az erdmost.hu.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

Az Érdi VSE U17-es csapata hazai környezetben szenvedett vereséget a Százhalombattai VUK SE-től a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)