A keresett címke: Érdi VSE U15

2018. február 23.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as labdarúgó csapata utolsó felkészülési mérkőzését vívja a március 3-i, Pénzügyőr elleni bajnoki szezonrajt előtt. Az utánpótlás vasárnap három mérkőzést vív.

(tovább…)

2018. február 18.

Négy csapattal immár negyedik alkalommal rendezte meg az Érdi VSE a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a Vitkó Béla Emléktornát.

(tovább…)

2018. február 18.

Az Érdi VSE idén is megszervezi a Vitkó Béla Emléktorna utánpótlás teremlabdarúgó tornát a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában.

(tovább…)

2017. december 28.

Négy csapattal rendeztek felkészülési teremlabdarúgó tornát az U15-ös korosztály számára, melyen az Érdi VSE mellett az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapata, a Tárnok Bolha és a Törökbálinti LASE együttese vettek részt.

(tovább…)

2017. december 23.

Az ismerkedés fázisa után megtalálta a csapat rendszerét, s az őszi idény második felétől kezdődően egyre jobban szerepelt a Papp Gábor által irányított U15-ös csapata az Érdi VSE-nek a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2017. november 27.

Két mérkőzést játszott az Érdi VSE U15-ös gárdája néhány nap alatt. Papp Gábor együttese előbb az első fordulóból elhalasztott Viadukt SE elleni mérkőzést pótolta, majd a Tatabánya TFCE ellen zárta az idény őszi felét a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2017. november 22.

Ez ám a mesterhármas! Kertész Bence akcióból, szabadrúgásból és szögletből is bevette a Csákvári TK kapuját, s vezérletével 3–1-re győzött az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2017. november 14.

Az Érdi VSE U15-ös csapata hazai pályán remekül játszott, ám 4–2-es vereséget szenvedett a Kelen SC ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2017. november 8.

Sajnos a „buszon maradt” az Érdi VSE U15-ös csapata a Dunaújvárosi PASE vendégeként lejátszott mérkőzésen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizedik fordulójában, így a találkozó elején összeszedett hátrányt nem tudta ledolgozni a folytatásban.

(tovább…)

2017. november 1.

Kettős emberelőnyben nem tudta ledolgozni az első negyedórában összeszedett kétgólos hátrányát az Érdi VSE U15-ös együttese a Holler UNFC ellen lejátszott hazai mérkőzésen, a másodosztály középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)