A keresett címke: Érdi VSE U14

2018. október 11.

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a Dunakanyar SE-Szentendre ellen az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában. Serfőző István az eddigi védelmet három helyen is kénytelen volt megváltoztatni, így hiába kezdett jól az együttes, vereséget szenvedett…

(tovább…)

2018. október 8.

Kétgólos hátrányból Németh György és Szilágyi Levente révén pillanatok alatt egyenlített, de nem tudott pontot szerezni az ESK Ménfőcsanak ellen az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik körében…

(tovább…)

2018. október 1.

Számos kulcsjátékosát nélkülözte Habos Gergely, az Érdi VSE U15-ös csapatának edzője a Viadukt SE-Biatorbágy elleni mérkőzésen, amelyen végül nagy arányú vereséget szenvedett a vendég csapat.

(tovább…)

2018. október 1.

Vereséget szenvedett a Viadukt SE-Biatorbágy vendégeként az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Egészen kiváló első félidőt produkált az Érdi VSE U14-es csapata a Holler UNFC elleni hazai mérkőzésen, amely után Serfőző István tanítványai megszerezték első győzelmüket az új idényben.

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Vereséget szenvedett a Gárdony VSC otthonában az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 10.

Ugyan a szünetben még csak kétgólos hátrányban volt, végül nagyarányú vereséget szenvedett az Érdi VSE U14-es csapata a Siófoki Bányász SE ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 6.

Második nagypályás tétmérkőzésén tisztességesen helyt állt a Diósdi TC elleni idegenbeli rangadón az Érdi VSE U14-es alakulata, amelynek ugyan meg volt a lehetősége a pontszerzésre, végül 2–0-ra kikapott.

(tovább…)

2018. szeptember 4.

A nagypályán első bajnokiját játszó Érdi VSE U14-es alakulata kezdetnek 3–1-es vereséget szenvedett a Csákvári TK otthonában a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2018. augusztus 30.

Új edzővel, Serfőző Istvánnal kezdi meg a szezont szeptember elsején a Csákvári TK otthonában az U13-ből nagypályára lépő U14-es csapatunk. Serfőző Istvánt kérdeztük a felkészülésről, tervekről, célokról.

(tovább…)