A keresett címke: Érdi VSE tollaslabda

2019. február 18.

Az Érdi VSE tíz tollaslabdázója vett részt az U13-as és U17-es korosztályok számára Pécsen rendezett Multi Alarm Kupán, ahol Kis-Kasza Miklós révén két érmet szereztek.

(tovább…)

2019. január 28.

Összesen 109 résztvevővel, közte 24 érdivel rendezték meg a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a Pest megyei Diáksport Szövetség, a Magyar Tollaslabda Szövetség és az Érdi VSE társszervezésében a Pest megyei diákolimpia döntőjét.

(tovább…)

2018. december 28.

Több mint száztíz nevezés érkezett az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola közös, idén már másodszor megrendezett nagysikerű tollaslabda-viadalára, a Petrovits Sándor Emlékversenyre.

(tovább…)

2018. december 13.

Az Érdi VSE tollaslabdázói előbb az U11-es csapatbajnokság első fordulóján, majd a Mikulás Kupán ragadtak ütőt Seregélyesen.

(tovább…)

2018. december 7.

December 27-én rendezi meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya az érdi tollaslabdázás megalapítójáról, Petrovits Sándorról elnevezett versenyét a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

(tovább…)

2018. december 4.

Csütörtöktől péntekig tartó kétnapos ráhangoló edzőtáborral kezdődött az idei NATION to NATION nemzetközi tollaslabda verseny, ahol az U15-ös  magyar válogatottban egyesületünket Kis-Kasza Miklós képviselte.

(tovább…)

2018. november 19.

Az Érdi VSE tíz tollaslabdázója vett részt a Hódos Tamás Tollaslabdacsarnokban rendezett nagyszabású, országos Suparmadi Emlékvesenyen.

(tovább…)

2018. november 14.

Múlt vasárnap rendezték meg az U13-as és U17-es korosztályban az idei Szoboszló Kupát, ahol az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya három sportolóval vett részt.

(tovább…)

2018. október 31.

Az Érdi VSE kilenc tollaslabdázója ragadott ütőt a seregélyesi Pesti Sport Pelikán Kupán, ahonnan egy arany-, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza.

(tovább…)

2018. október 22.

A női egyéni és a vegyespáros versenyt is megnyerte az Érdi VSE tollaslabdázója, Demeter Judit, a speciális versenyzők dániai Európa-bajnokságán.

(tovább…)