A keresett címke: Érdi VSE női foci

2018. május 9.

Hazai pályán kapott ki 8–0-ra az Érdi VSE felnőtt női csapata a listavezető Környe SE-től a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

(tovább…)

2018. május 7.

Az Érdi VSE tíz labdarúgócsapata is pályára lép az előttünk álló hétvégén. A felnőtt NB III-as csapat utolsó nagy túrájára készül az idényben, miután Limperger Zsolt szülővárosába, Pápára látogat.

(tovább…)

2018. április 18.

Az egy hellyel előtte álló Amazonok SE ellen lépett pályára Tatabányán az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság nyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2018. április 10.

1–1-es döntetlenre végzett az Érdi VSE felnőtt női csapata a Törökbálinti LASE vendégeként a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának 12. fordulójában.

(tovább…)

2018. március 30.

A félidőben még 1–0-ra az Érdi VSE felnőtt női csapata vezetett a Metis NFC ellen, a fordulás után azonban fordított a házigazda, s végül 4–1-re nyert a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 11. körében.

(tovább…)

2018. március 19.

Lejátszotta a tavaszi idény első mérkőzését az Érdi VSE női együttese, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 10. fordulójában a Szentendre VSE-t verte 6–0-ra.

(tovább…)

2018. február 13.

A magyar női labdarúgó-válogatott első hivatalos mérkőzésének résztvevője, a huszonegyszeres válogatott Lovász Gyöngyi egyengeti a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE felnőtt női csapatának, illetve az U16-os első osztályú bajnokság Északnyugati csoportjában szereplő korosztályos gárda útját a jövőben.

(tovább…)

2017. november 18.

Győzelemmel, sőt, ha úgy vesszük kettős győzelemmel zárta az őszi idényt az Érdi VSE felnőtt női együttese, hiszen a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjában a Piliscsaba SE-t 5–0-ra győzte le, valamint a Szentendrei VSE elleni elmaradt mérkőzésért is megkapta a három pontot, 3–0-s gólkülönbséggel.

(tovább…)

2017. október 11.

Ugyan hazai környezetben 3–0-ra kikapott a tatabányai Amazonok SE-től az Érdi VSE női együttese a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság nyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)