A keresett címke: Érdi VSE NB III

2019. február 16.

1–0-ra kikapott az NB III Közép csoportjában negyedik helyezett Dunaújváros PASE vendégeként az Érdi VSE labdarúgó csapata, az együttes hatodik felkészülési mérkőzésén.

(tovább…)

2019. február 14.

Ismét változott az Érdi VSE utolsó felkészülési mérkőzése, így február 23-án, 12 órától nem a Taksony SE ellen, hanem a VLS Veszprém ellen tartjuk a bajnoki főpróbát.

(tovább…)

2019. február 13.

Az Érdi VSE-ben folytatja pályafutását az 1999-es születésű Végh Dominik, aki a Százhalombattai LK-tól érkezik Limperger Zsolt együttesébe.

(tovább…)

2019. február 9.

Ötödik edzőmeccsét vívta a szintén NB III-as, de a Keleti csoportban szereplő Jászberényi FC ellen az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely kiegyenlített találkozón Pál Szabolcs és Mojzer György góljaival győzött 2–1-re.

(tovább…)

2019. február 6.

Negyedik edzőmeccsén harmadszor nyert az Érdi VSE NB III-as csapata, amely ezúttal a Pest megyei első osztályban szereplő Vecsés FC-t fogadta és győzte le 5–1-re.

(tovább…)

2019. február 2.

4–1-es győzelmet aratott a szintén NB III-as Szekszárdi UFC ellen harmadik felkészülési mérkőzésén az Érdi VSE.

(tovább…)

2019. január 27.

3-1-re kikapott második felkészülési mérkőzésén az NB II tavaszi rajtjára főpróbát tartó Ceglédi Vasutas vendégeként az Érdi VSE NB III-as együttese.

(tovább…)

2019. január 24.

A martfűi edzőtábort követően hazai pályán, 5–1-re győzött az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Pest megyei első osztályban szereplő Százhalombattai LK ellen.

(tovább…)

2019. január 21.

Eredetileg a Viadukt SE-Biatorbágy ellen játszotta volna a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccsét az Érdi VSE, ám mint utóbb kiderült, a Pest megyei bajnokság egy héttel korábban kezdődik, így új ellenfél után kellett néznie Limperger Zsolt csapatának.

(tovább…)

2019. január 16.

A napokban hivatalossá vált, hogy Balázsovics Máté és Honti Attila távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, míg az érkezők oldalán is vannak fejlemények.

(tovább…)