A keresett címke: Érdi VSE II

2018. október 10.

Hazai pályán 3-2-re kikapott az Érdi VSE második csapata a Szigetszentmárton FC-től a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2018. október 3.

A gyenge bajnoki kezdés után magára talált az Érdi VSE második csapata, amely a Pest megyei IV. osztály déli csoportjának ötödik körében újabb nagy arányú győzelmet aratott. A szenvedő fél a hazai pályáján 4–0-ra alulmaradó Kakucs KSE volt.

(tovább…)

2018. október 2.

Ezen a héten sem fog unatkozni az Érdi VSE. Felnőtt NB III-as együttesünk vasárnap délután Ajkán vív rangadót, emellett nyolc csapatunk méreti meg magát.

(tovább…)

2018. szeptember 26.

Három egygólos vereség után kiütéses győzelmet aratott hazai környezetben az Érdi VSE második csapata a Szigetbecse ellen a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)

2018. szeptember 25.

Az Érdi VSE három csapata is a Dunaharaszti MTK-val csap össze az előttünk álló héten, emellett két alakulat Biatorbágyra látogat. Az U16-os lányok, az U7-es és U9-es csapatok hazai pályán szerepelnek.

(tovább…)

2018. szeptember 20.

Harmadik mérkőzésén harmadik egygólos vereségét szenvedte el az Érdi VSE második csapata a Pest megyei negyedosztály déli csoportjában, miután a Dunafüred-Százhalombatta vendégeként kapott ki 2–1-re.

(tovább…)

2018. szeptember 17.

Az Érdi VSE nyolc együttese lép pályára a héten. Felnőtt NB III-as együttesünk a Magyar Kupa főtábláján a budapesti másodosztályú BVSC-Zugló ellen lép pályára a Szőnyi úton.

(tovább…)

2018. szeptember 12.

3–2-es vereséget szenvedett az újjáalakuló Szigetszentmiklóstól hazai pályán az Érdi VSE második csapata a Pest megyei negyedosztály déli csoportjának második körében.

(tovább…)

2018. szeptember 11.

Az Érdi VSE tíz csapata is pályára lép a héten, az U19-esek kétszer is. Íme a hét programja!

(tovább…)

2018. szeptember 5.

Hazai vereséggel kezdte az idényt az Érdi VSE második csapata, amely a Pest megyei negyedosztály déli csoportjában 1–0-ra kikapott a Szigetcsép SC-től.

(tovább…)