A keresett címke: Érdi VSE II

2017. október 20.

Az Érdi VSE NB III-as felnőtt együttese a Nyugati csoport tizenegyedik fordulójában Csornára látogat, emellett további nyolc gárda is pályára lép.

(tovább…)

2017. október 18.

4–2-es vereséget szenvedett az Érdi VSE második csapata a Dunavarsányi TE II vendégeként a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának nyolcadik fordulójában.

(tovább…)

2017. október 13.

A harmadosztály nyugati csoportjának tizedik fordulójában az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen október 14-én, szombaton, 15 órától.

(tovább…)

2017. október 11.

Az Érdi VSE második csapata 5–2-re győzte le a Dömsödi USE együttesét a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

Az NB III-as csapatból eltiltott Pintér Nikolával, Füzér Zoltánnal és Ebedli Zoltánnal a soraiban szenvedett 5–1-es vereséget hazai környezetben a Szigethalom SC-től az Érdi VSE második csapata.

(tovább…)

2017. szeptember 19.

1–1-es döntetlent játszott a Dunafüred-Százhalombatta vendégeként az Érdi VSE második csapata a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)

2017. szeptember 15.

Az NB III Nyugati csoportjának hatodik fordulójában a listavezető Érdi VSE a tabellán tizedik Csepel FC-t látja vendégül szeptember 16-án, szombaton, 16 órakor az Ercsi úti sporttelepen. Az Érdi VSE további csapatainak még hat mérkőzése lesz.

(tovább…)

2017. szeptember 13.

Úgy szenvedett 1–0-s vereséget hazai környezetben az Érdi VSE második csapata hazai környezetben a Szigetbecse SE-től a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának harmadik fordulójában, hogy a gárda helyzetek tömkelegét dolgozta ki, de ezeket nem tudta berúgni.

(tovább…)

2017. szeptember 8.

A listavezető Érdi VSE felnőtt NB III-as labdarúgócsapata a Nyugati csoport ötödik fordulójában a szintén tízpontos, ám gyengébb gólkülönbsége miatt második helyezett Kaposvári Rákóczi FC-hez látogat. Limperger Zsolték mellett a hétvégén további nyolc együttes is pályára lép, vasárnap sakkverseny, hétfő este futsalmeccs!

(tovább…)

2017. szeptember 6.

A Sóskút SKE elleni elhalasztott szezonnyitány miatt idegenben, a Szigetcsép SC vendégeként kezdte meg szereplését a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában az Érdi VSE második csapata.

(tovább…)