A keresett címke: Érdi VSE II

2017. december 22.

Az Érdi VSE tizenkét labdarúgó csapatának, a sakk és a tollaslabda szakosztálynak, illetve a futsal együttesnek a szereplését értékelte az egyesület elnöke, Novák Ferenc. Interjú.

(tovább…)

2017. november 30.

A Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának első fordulójából elhalasztott Sóskút SKE elleni mérkőzését pótolta az Érdi VSE II.

(tovább…)

2017. november 24.

Utolsó bajnoki mérkőzésére készül az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában. A tavaszról előrehozott 16. fordulóban Limperger Zsolt alakulata a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül vasárnap 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.)

(tovább…)

2017. november 22.

Ezt a sportot gólra játsszák. Hiába volt mezőnyfölényben, s hiába játszott a tizenötödik perctől kezdve emberelőnyben az Érdi VSE második csapata…

(tovább…)

2017. november 17.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 15. fordulójában, az őszi idény utolsó mérkőzésén fogadja a Videoton FC második csapatát.

(tovább…)

2017. november 15.

Feszült mérkőzésen, drámai véghajrában győzte le 2–1-re a Kiskunlacháza SE-t az Érdi VSE II a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2017. november 10.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Nyugati csoport 14. fordulójában Felcsútra látogat, ahol a Puskás Akadémia FC második csapata ellen lép pályára.

(tovább…)

2017. november 8.

Bepótolta a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának hatodik fordulójából elhalasztott mérkőzést az Érdi VSE második csapata a Tárnok BKSK ellen. Az érdiek a hétvégén, a bajnokság tizenegyedik fordulójában pedig ismét hazai pályán játszottak a Szigetszentmárton KSE ellen.

(tovább…)

2017. november 3.

Az NB III Nyugati csoportjának tizenharmadik körében az élről leszoruló Érdi VSE a VLS Veszprém vendégeként lép pályára.

(tovább…)

2017. november 1.

Kiélezett, fordulatos mérkőzésen maradt alul az NB III-as csapatok második együttesének találkozóján az Érdi VSE II a Dunaharaszti MTK II ellen a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának tizedik fordulójában.

(tovább…)