2018. június 7.

Győztes pólómeccs!

A hagyományokhoz híven az idényzárás után ismét összecsapott a Budapesti Honvéd SE-Érd vízilabdacsapatával az Érdi VSE labdarúgóegyüttese.

Kertész Ferencék a bronzéremmel véget érő NB III-as idényt követően a BHSE-Érd 2005-ös együttese ellen szálltak vízbe az ÉRD Arénában, ahol több újoncot is avattak a focisták, hiszen Kalmár Domonkos például elsőízben ugrott vízbe a fiatal pólósok ellen, valamint több utánpótlásjátékos is vízbe csobbanhatott, így például az U19-es Pintér Olivér, vagy az U13-as Nikolics Balázs, illetve a csapat motorja, Kertész Bence.

Az Érdi VSE ügyvezető elnökeként és a BHSE-Érd szakosztályvezetőjeként is tevékenykedő Novák Ferenc által dirigált mérkőzésen a focisták ragadták magukhoz a kezdeményezést, hiszen a két Kertész, Bence és Ferenc góljaival megléptek a házigazdáktól, akik ezt követően viszont többször egyenlítettek, vagy éppen fordítottak.

A jó hangulatú, ám sok energiát igénylő találkán a labdarúgók kapujában az egyébként is kapuhoz szokott Nagy Endre mellé Molnár László is remek védésekkel csatlakozott, amelynek köszönhetően a VSE-nek állt a zászló. Legalábbis egy darabig, mert a „rendes játékidőt” már a pólósok nyerték, azonban a labdarúgók kértek hosszabbítást (na meg levegőt), ez alatt pedig megfordították és egy góllal megnyerték a meccset, ahol Kertész Bence és Kertész Ferenc góljai mellett – utóbbi egy ötméterest is védett (igaz, egyet ki is hagyott) – Németh Gábor Vince kétszer volt eredményes.

Budapesti Honvéd SE-Érd – Érdi VSE

A hagyományokhoz híven az idényzárás után ismét összecsapott a Budapesti Honvéd SE-Érd vízilabdacsapatával az Érdi VSE labdarúgóegyüttese.

Közzétette: Érdi VSE – 2018. június 7.

Közzétette: Érdi VSE – 2018. június 7.